fredag, februar 10, 2006

Velkommen til Glamorøs Fredag!


I dag stiller glamourbibliotekaren i grønt - en blekgrønn genser (fra Peder Risøe) og matchende yndlings-dingle-øredobber med grønne stener (fra Accessorize London). Og hun dufter av YSL Rive Gauche. En planlagt lunsjkonsert (Ingrid Andsnes spiller Schumann på UB) blir avlyst pga forkjølelse - jeg vil ikke ødelegge konserten for andre ved å nyse og snufse - men ettermiddagens Pascal-besøk går som planlagt. Alltid kake og cafe aulait på Pascal på lønningsdag!

Noen som har noe å rapportere?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Er så enig så enig i at en klassisk lunsjkonsert på et erverdig bibliotek og fransk kafèbesøk er en ytterst glamorøs men på samme tid anelse intellektuell måte å feire fredagen på. Nesten litt som brillefin Marilyn Monroe i "How to marry a millionaire"? Personlig er det vanskeligere og vanskeligere å opprettholde glamouren i og med at min graviditet gjør klesutvalget mindre og mindre. Men som glamourbibliotekaren selv kunne ha sagt det: Det er ikke nødvendigvis det ytre fasjonable som skal være glamorøst, det kan være små ting, som et skjerf, velduftende hud etter et godt bad med påfølgende lotion. En diskret men smakfull lebestift. Men kanskje allikevel en tanke å gi noen tips til oss med voksende mager (les: kropper...) om hvordan bevare den gode holdningen og gnisten selv i tunge gravide stunder! Må ellers kommentere en nydelig side! Smakfull!

Anonym sa...

Hej kära glam-bibliotekaren! Min fina fredag avslutades med en och en halv timmes underbar massage. Jag tror inte jag såg särskilt glamourös ut när jag låg där och knådades, och resten av kvällen slappnade jag av i gråa mjukis-kläder. Men åååå, så lyxigt det känns när hela kroppen gnids i form av min starka, duktiga favorit-massör! Det var det lilla extra som satte guldkant på min fredag.

Glamourbibliotekaren sa...

pianofrøken: Takk for komplimenter! Du er hjertelig velkommen til å bidra med spørsmål eller flere kommentarer anytime! Lykke til med graviditeten og jeg krysser fingrene for at du kniper igjen til godt over 30. juni..

Jenny b: Massasje er kjempeluksuriøst på en fredag! God idé!

Populære innlegg