mandag, mars 06, 2006

Hår, makeup og accessories

Clutch-vesken (her Diane Krüger sin) var gjenganger i år også. Den er vel kanskje den mest praktiske også - å ha en reim over skuldra er ikke akkurat galla.

Smykkene var stort sett fine synes jeg - litt usikker på om
Michelle Williams smykke egentlig passet til kjolen... Tror ikke det. Men håret og makeupen var fin og klassisk.

Nicole Kidman var nydelig med utslått hår og naturlig makeup. Det eneste hun hadde av smykker var øredobbene. Understated glamour på sitt beste.

Jennifer Aniston er helt på grensa her - litt ruffled utringing og kjempesmykke og masse hår, tre ting på en gang - men det går akkurat. Fin sminke. Bra å se at ikke alle er stivpyntet.


Rachel Weisz - min absolutte favoritt. Nydelig diskret makeup, perfekte øredobber til kjolen, og vakkert hår. Sammenlign henne med freak show Keira Knightley med nitrist midtskill, altfor mye øyenmakeup (smoky eyes har en grense) og indianer-aktig smykke, and get my point.

Jennifer Garner hadde kun øredobber til kjolen sin, og det var et heldig valg. Diskret makeup og løst oppsatt hår her også - bra.

Det samme med
Reese Witherspoon.

Alt i alt ser det endelig ut til at Hollywood beveger seg vekk fra dramatisk øyenmakeup kombinert med bleke hudfargede lepper. Friske kinn, rose-berry lepper og en generell "less is more"-attitude når det gjelder smykker, er absolutt i glamourbibliotekarens gate. En applaus for det!

Update: Hvis du får feilmeldingen "du har ikke tilgang til å vise denne siden" når du klikker på bildene - trykk "oppdater", så skal bildet komme fram.
(alle bilder fra gettyimages.com)

Ingen kommentarer:

Populære innlegg