fredag, mars 31, 2006

Trenchcoat


Trenchcoaten er trendy også i år - den er en klassiker som egentlig aldri forsvinner ut av motebildet. Den er overraskende kledelig til de fleste kroppsfasonger til tross for, eller kanskje nettopp på grunn av, beltet i livet. Her ser vi Courtney Cox i sin beige variant fra Burberry.


Selv har jeg en lysegrønn (
bilde fra Paris, forøvrig forbløffende lik den som er i collagen "vår i byen" lenger nede i bloggen) og en svart en fra New York som jeg dessverre ikke har noe bilde av. Men den er helt standard svart, med belte, knapper, og stripete rosa/hvitt for inni. Brukes til støtt og stadighet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är glad att trenchcoats är "inne" i vår! En sådan klassiker är förstås aldrig fel. Men det är bra att alla får upp ögonen för hur snygg och användbar trenchcoaten är.

Jag skulle gärna ha en klassisk beige trenchcoat, men än så länge är jag väldigt nöjd med att ha en fin rosa. Den kommer att kännas väldigt fräsch och kanske sticka ut litet, ifall alla andra också har hoppat på trenchcoat-tåget.

Anonym sa...

Skal trenchcoatene helst være korte i vår? Hva er den ideelle lengden?

Glamourbibliotekaren sa...

Det tror jeg er helt opp til den enkelte å vurdere :) Mine går sånn midt på låret / litt over kneet, og jeg er fornøyd med det.

Populære innlegg