onsdag, april 19, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Leppestift og øyenskygge?

Kjære Glam-bibl.

Jeg er alltid litt usikker på hvilke øyeskygger som lar seg kombinere med ulike leppestifter. Spesielt usikker er jeg når jeg skal ha grønn øyenskygge - hvilken leppestift velger jeg til det? Og til blå?

Hilfe bitte,
hilsen Usikker


Kjære usikker,
Til grønn øyenskygge synes jeg det er knallfint med en glossy berry-rød-rosa leppestift eller lipgloss. Gjerne litt kald. Jeg har en helt super bringebærrød lipgloss fra Origins som jeg bruker til mine grønne skygger (men den finnes ikke i Norge dessverre). Ellers vet jeg at du har en Estee Lauder-leppestift som er i den retning jeg mener; Chrystal Orchid?! Til blå øyenskygge kan det være fint med noe fersken-korall-aktig, i allefall om sommeren. Rosa kan også gå fint, men pass opp for Barbie-looken.

mvh
Glamourbibliotekaren

3 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for rettledning. En eller annen rar dame i Taxfree sa nemlig motsatt til meg en gang. Konklusjon: Stol aldri på en dame som har tung kveldssminke i syvtiden om morgenen.

Glamourbibliotekaren sa...

Stol aldri på salgspersonalet i parfymeriet uansett, er jeg fristet til å si.. I allefall ikke på taxfree.

Anonym sa...

Ja, direkte skremmenende at så mange av de sminker seg så dårlig. Pss... Du har en veldig spennende logg. :) Skal lagre denne loggen på favoritter.

Populære innlegg