søndag, mai 28, 2006

Mulberry

Jeg hørte at det skulle være salg på Mulberry-butikken i Akersgata - dette må sjekkes ut. Ikke at jeg noensinne har råd til å handle der selv om det skulle være 50% rabatt. Men kanskje det er 90% på alle varer? Man kan jo drømme. Isåfall har jeg lyst på en Elgin-veske:
Eller kanskje den i mørkebrunt:

Jeg så den i Arvika (av alle steder) - men da i gammelrosa. Ikke noe for meg. Ei venninne har ei gammelrosa skinnveske som er superfin, men den modellen kler fargen mye bedre enn det Elgin gjør. Mulberry-veskene er og blir finest i tidløst klassisk skinnfarge.
Jeg stikker innom butikken i morgen og ser hva som egentlig er på salg, og hva "salg" betyr i Mulberry-sammenheng. Jeg sier som Fran Fine: If it ain't half off, it ain't on sale!

6 kommentarer:

Anonym sa...

En bekjent av meg kjøpte seg Mulberryveske på impuls i fjor. Mener den kosta rundt 10.000 kroner.

(Og jeg som synes jeg var veldig ekstravagant og ufornuftig da jeg kjøpte en veske - i ekte skinn - på H&M til 799,-!!!!!)

Glamourbibliotekaren sa...

Nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvem denne bekjenten er - impulskjøp til 10.000 er ikke akkurat dagligdags... :-)

Anonym sa...

Og nå er jeg veldig nysgjerrig på hva slags salg Mulberry egentlig hadde?!

Glamourbibliotekaren sa...

Det er akkurat det jeg skal sjekke ut i morgen :-)

Jeg lover å rapportere!

Kaja sa...

Jeg kjøpte en Mulberryveske i julepresang til meg selv, riktignok ikke av de største (skulderveske, husker ikke navnet i farten), men fortsatt full nok pris. Har ikke angret et sekund, er definitivt yndlingsvesken min- nydelig farge, plass til det du trenger (men ikke alt du ikke trenger), også lukter den så godt! Bare irriterende at det er så mange Friis vesker med nesten prikk lik design som går rundt omkring. Noe av vitsen med å bruke litt ekstra på noe sånt, er jo nettopp følelsen av å ha noe som er litt unikt. I tillegg til (i de aller fleste tilfeller, dessverre ikke alle) høyere kvalitet.

Glamourbibliotekaren sa...

Nå ble jeg nysgjerrig, hvilken veske kjøpte du?

Populære innlegg