fredag, juni 16, 2006

Et lite hjertesukk

Nå for tiden er det veldig veldig sjelden å se artister opptre live på tv, enten det er i studio eller det er ute. Selv om de gjerne vil spille og synge live, får de ikke lov. Og det er ganske tydelig at mange er ukomfortable med å måtte mime. Antagelig er årsaken at det er for mye jobb og tar for mye tid med rigging og lydsjekker osv mellom innslagene, og tid er penger. Men hva er vitsen med å ha ørti store artister på Rådhusplassen når ingen av dem synger live?!

Noen som husker dette?

3 kommentarer:

Snart tretti sa...

Hei! Må bare stille et spørsmål her. Ser at mange av svenskebloggerne roser negllakken Mavala opp i skyene, og ser ut som det er mange fine farger. Har du forsøkt, og vet du hvor man kan få tak i dem i Oslo?

:)

Glamourbibliotekaren sa...

Åja, Mavala har de mange steder - det er en av de "eldste" neglelakkene jeg kan huske. Mener bestemt at de skal ha dem på Vita og Steen&Strøm og overalt egentlig. Bittesmå flasker med litt kantete kork og navn etter byer eller land. Ganske billige, og såpass små at man rekker å bruke dem opp før de blir dårlige eller før man blir lei av dem.

Anonym sa...

Noen må da har sunget live. Aylar for eksempel, for det er det falskeste og fæleste jeg har hørt på lenge

Populære innlegg