fredag, juni 09, 2006

Glamorøs fredag!


Sommer og sol og glamorøs fredag, hva mer kan man ønske seg? Feriepenger kanskje. Håper de kommer inn i dag. I såfall blir det Pascal-besøk - må prøvesmake Creme Brulee-kaken deres med tanke på begivenheten om tre uker.

En riktig klassiker i dag: 4711 eau de Cologne - eller Kölnerwasser om du vil - gammel og god, og holder ca i fem minutter. Men det er kanskje like greit, for da kan jeg prøve parfymer senere i dag uten at den blander seg inn. Ellers: Rosa leppestift (MAC), hvit søt bluse med små blomster på, og fine sølv-dingle-øredobber fått i 30årsgave av min kommende sister-in-law.

Ha en flott og glamorøs fredag, alle sammen!

2 kommentarer:

Linda K sa...

tack det samma! :)

Grorudpalmen sa...

Tilstandsrapport fra "Syndens hus": Nyvasket hår føles alltid glamorøst, ellers sort singlet, sorte capri-bukser, marineblå kul skjorte som er noen år gammel men like fin i fasong og farge, rødt og forgyllet Pilgrim-halskjede med matchende små øredobber og akkurat passe lange og intakte negler (som regel er de så kortklippet som overhodet mulig småbarnsmors-tilværelsen). En glamourøs fredag ønskes vår kjære Glamourbibliotekar fra meg også - til tross for at feriepengene ikke kom.

Populære innlegg