torsdag, juli 20, 2006

Ny kategori: Glamourbibliotekaren tester - masaisko!

Som glamourbibliotekar har jeg plikt til ikke bare å svare på spørsmål og gi råd, men også å teste diverse ting på vegne av alle mine lesere, finne bra løsninger - og hjelpe dere til å styre unna det som ikke er verdt deres tid og penger. Ergo ny kategori: Glamourbibliotekaren tester.

I går testet jeg mine nye
masaisko, en skotype som utfordrer benmusklene på en helt annen måte. Navnet kommer av masaiene stolte og høyreiste kroppsholdning, som man altså skal få av å gå med disse skoene. Jeg gikk til jobb (ca 30 minutter) som vanlig, satt mye som vanlig, gikk litt rundt - og til slutt hjem igjen. Akkurat som en helt vanlig dag. Men første dag med masaisko er kjent for å være hard - man må tilvennes. Jeg forstår hvorfor! Jeg er støl nedover hele benet i dag. Men de er veldig gode å gå med - man ruller fra hæl til tå og gynger litt samtidig. Man retter seg automatisk opp i ryggen. Nå skal jeg bruke mine jevnt og trutt, og håper jeg får lange slanke muskler... Jeg ser i allefall ut som en gangsta rapper i dem! (Bra jeg ikke er tilhenger av bling-bling)

Masaisko is da shit! YO!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Anbefaler masaisko på det varmeste! M B T har jeg oversatt til Mye Bedre Trim! Dyre,klumpete men så gode å bevege seg i ,fortrinnsvis på flat mark!
God trimtur!

diktan sa...

hvordan foeles de i oppover- og nedoverbakke? det har jeg alltid lurt paa naar jeg har sett reklamene

Glamourbibliotekaren sa...

Ganske uproblematisk i bakker - men første gang i rulletrapp var litt uvant :D Men man venner seg til alt.

Populære innlegg