torsdag, september 28, 2006

Forbilder før og nå

Da jeg var fjortis, la oss si ca 1990, hadde jeg så å si bare musikalske forbilder. Men det var to unntak, som jeg syntes var vakrere enn noen andre og som jeg ønsket jeg kunne se ut som: Den svenske modellen Emma Sjöberg, som gikk igjen i flere Det Nye-motereportasjer, H&M-kataloger samt en del reklamer i svenske Elle, og Isabella Rossellini, som var den store Lancômemodellen. Og det var ikke mye annet enn Lancôme å få tak i der jeg bodde da, så jeg var stor fan av det merket.

Er det ikke da interessant at disse to idoler - som ikke hadde noe med hverandre å gjøre på den tiden - nå er Lindex' frontfigurer? Er dette et tegn på noe? Burde jeg shoppe mer på Lindex?? Ryktene sier at de har skjerpet seg det siste året og blitt mer moderne. Noen som har gode erfaringer? Eller dårlige?

Foto: Lindex

9 kommentarer:

Anonym sa...

De har i alle fall mye fint tilbehør på Lindex, og det er billig! Jeg fant fine strikkbelter, til å ha rundt livet, til 49 kroner! Jippi:)

Miamaia sa...

Lindex har skjerpet seg betraktelig, synes jeg. De har masse fint, og ikke bare kjerringklær, og de har til og med fått ting i små størrelser, for den som trenger det. Jeg har en tweedbukse derfra som jeg kjøpte for snart to år siden, og den er kjempefin.

Anonym sa...

Jeg har gode erfaringer med Lindex på følgende områder:
Undertøy, natt-tøy, strømper og sokker, yttertøy og jakker, skjorter og skjørt.
T-skjortene er relativt store i størrelse og kan virke litt kjerring, i hvert fall på meg.

Lindex har også stort utvalg i jeans, jeg var inne forleden og prøvde ulike modeller. Fant ingen jeg likte, og endte opp hos Carlings (etter råd fra denne bloggen), fikk kjempegod service, og kjøpte til slutt et par svarte klassiske Levis-bukser.

Men altså: Mine erfaringer med Lindex er gode, spesielt når det gjelder natt-tøy.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for tips alle sammen!

Mona: Så bra at du fikk tak i jeans! Glad jeg kunne hjelpe.

Anonym sa...

Jeg har handlet en del klær på Lindex de siste par årene. Akkurat i høst er jeg ikke så overbegeistret, men det kan kanskje ha noe med årets motefargerå gjøre, det blir litt dystert.

Anonym sa...

Lindex har virkelig kommet seg ja, bare det siste året synes jeg. Smart trekk å få Emma Sjöberg til å fronte kleskjeden.

Glamourbibliotekaren sa...

Hmmm... har akkurat vært en tur innom og sett på noen bukser, men intet falt i smak dessverre. Men jeg gjorde iallefall et forsøk!

Siri sa...

Jeg digger Lindex! Savner nå når jeg er i England, syns de faktisk har mye fint (selv om det for ikke lenge siden var kjempeflaut å innrømme det!), og mye av det syns jeg sitter veldig bra (hvertfall på min kropp, str 36). Jeg har også kjøpt tweedbukse der som er helt genial :) Yay for Lindex. Fin blogg, forresten!

MYRIADE sa...

Var med å gjøre kampanjen med Vendela Kirsebom i våres for Lindex - fint på bilder (klærne blir skreddersydd til modellene, ellers dårlig passform, dårlig kvalitet..

Populære innlegg