fredag, september 22, 2006

Glamorøs fredag


I dag går det i Chanel her. Ellers består den glamorøse fredagen av røde lepper, litt flere tepauser enn vanlig, lytting til gamle Blue Note-plater hele dagen, og å tilbringe helgen i København.

Andre som har noe glamorøst å rapportere i dag?

Ciao!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke storglam her i dag, men langt rødt London-skjørt, matchende sko og Versace-parfyme. Og ikke å forklemme min håndlagde raslering i oksydert sølv med ti perler i forskjellige farger (kjøpt på salg, selvsagt).

Glamourbibliotekaren sa...

Du får rasle rundt i biblioteket og forstyrre alle forskerne!

Anonym sa...

Litt trøtt og sliten fredag så langt, glemte faktisk å ta på smykker i dag tidlig!! Har planer om å ta meg inn mot ettermiddagen - stikkordene for kvelden er: Stearinlys (masse stearinlys), peis, badstu, fin musikk og god mat.

Anonym sa...

Vida svarta byxor, vit skjorta, tight väst och en lång, svepande sidenscarf i samma färger som västen. Mmm, sidenscarves... Jag sitter och finkammar nätet efter designerscarves. Jag har hittat sidor som visar upp fina Missoni och Pucci. Jag älllllskar Missoni och Pucci! Så nu sitter jag här med tårar i ögonen och önskar att jag var miljonär. Då skulle jag köpa så många scarves, i olika storlekar, färger och mönster, fastän jag redan har så många.

Ikväll skall jag och en väninna på tapas-restaurang följt av teaterbesök. Det blir fint!

Snart tretti sa...

Ikke mye glam her, men et rosa silkesjal piffer opp et ellers grått og sort antrekk. Solen skinner, det er glamour i seg selv, og jeg skal kjøpe nye sko i dag:) God tur til Køben!

Anonym sa...

Denne dagen har vært uglamorøst travel så langt, men det hjelper med et nytt strøk leppestift en gang i blant. Etter jobb skal jeg ut for å finne sko til et litt mod-aktig antrekk jeg har tenkt å bruke i bryllup i morgen. Er det litt sært til bryllupsbruk?

Glamourbibliotekaren sa...

Nei, på ingen måte - det er bare bra at noen gjør noe annet enn den tradisjonelle gallastilen! Gjør det!

Anonym sa...

Ikke noe glam for meg i dag. Ekte kjedelig bibliotekar med høyhalset tynn bommulsgenser og myk vest. Nesten litt trendy faktisk, men IKKE glamorøst. Jo en bitteliten diamantring, som er mest glamorøs fordi jeg har fått den av kjæresten min :-)

elin

Anonym sa...

Vår alles kjære prinsesse Martha Louise passerer 35 i dag, og du passerer muligens 35000!

Populære innlegg