tirsdag, september 19, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Glamorøs med sekk?

Kjære Glamourbibliotekar!

Jeg liker å spasere til jobb (3 km en vei), og har flere pene vesker å frakte sakene mine i. Problemet er bare at jeg har en tendens til å ta med meg minst like mye som du beskriver i din veskegjennomgang for en tid tilbake. Skulderveskene sklir ned mens jeg går, dette er både irriterende og litt vondt. Jeg prøvde å lime gummiknotter inni remmene (slike man limer under radioer, etc.), men de løsnet fort. Nå lurer jeg på om jeg blir nødt til å ty til sekk, noe jeg mener vil få meg til å fremstå som svært norsk og langt mindre glamorøs. Finnes det ryggsekker av en kjekk mellomstørrelse som ikke vil skjære i øynene på en glamorøs bibliotekar? Takknemlig for svar!

Vennlig hilsen Kristine


Kjære Kristine,
Jeg tror løsningen er å satse på enten en svart pc-sekk eller en svart/grå tursekk uten fargesprakende detaljer. Det blir nøytralt og burde passe de fleste jobbantrekk. Morris har pc-sekker , Officeline har lekker svart sekk til Mac (denne har jeg selv), Bergans har både grå og svarte sekker, og ellers finnes tilsvarende både hos Beckmann og JanSport. Jeg tror du kommer deg både til og fra jobb på glamorøst vis med disse sekkene.
Håper du finner noe du liker!

mvh
Glamourbibliotekaren.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes Fjellräven sine sekker er fine, og de har akkurat passe størrelse. Og så er de ikke veldig typisk ut-på-tur, de har ikke hoftebelte og sånn :)

Anonym sa...

Takk til både Glamourbibliotekaren og Hege for sekk-tips :-). Jeg fant en nett liten sak selv, hos Mandarina Duck, http://www.mandarinaduck.com. Sjekk under fanen Woman og MD20. Dessverre er ikke Mandarina Duck-produktene kompatible med bibliotekarlønninger, så jeg sjekker nok tipsene deres :-). God helg! Kristine

Populære innlegg