lørdag, september 09, 2006

Kyr

En sløv hjemmedag med smårydding og organisering, og litt zapping på tv'n. Der kom jeg over det skrekkelige programmet Top Model på tv3. Som øyeblikkelig påminnet meg hvorfor jeg ikke kan fordra realityserier og oppkonstruerte konflikter. Hjernedød underholdning.

Jeg zappet raskt videre og var i ferd med å reise meg for å gjøre noe annet, da jeg kom over Cow and Chicken på Cartoon Network. Med de originale amerikanske stemmene. Ti tusen ganger bedre enn Top Model. Cow er mye penere enn dem alle! Dessuten er hennes spansktalende alter ego Supercow en superwoman i lilla catsuit (cowsuit?), som stadig redder storebror Chicken fra de fleste farer. Smart OG tøff, altså. Og veldig sjarmerende.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hva er galt med hjernedød underholdning???? Jeg elsker Top Model, den norske utgaven selvfølgelig. Det er et mysterium for min mann at jeg orker å se på dritten, og jeg føler vel at det representerer noe av ytterligheten i peronligheten min. Men jeg kommer ut av skapet og forsvarer Top Model på min hals.
Hilsen Nora

Anonym sa...

blir 71 grader nord for min del asså... :)

Populære innlegg