torsdag, oktober 26, 2006

Dagens kjole


Dagens kjole kommer fra Dorothy Perkins. Gullgul og mønstrete i 100% viskose. Hadde passet fint til den lille hvite vintage-perleveska mi fra Amsterdam. Og Holly Golightly-frisyre. Hmm...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, den var fiiiiin! Min farge og alt! Og sikkert kjempebillig...

Linda K sa...

uuuuuuderbar! :D

Anonym sa...

Kjempe søt! En herlig blanding av sennepsgul og gull§

Anonym sa...

Denne kjolen elsket jeg! Og jeg som nettopp har vært i London og trålet gjennom maaange DOrothy Perkins butikker:( Men DEN så jeg ikke, det er jeg sikker på. Da hadde jeg nemlig hatt den nå. SÅ flink du er, glamourbibliotekaren;) Jeg digger deg!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Jaaaa, den er fin!!

Stinemor: Takk, det var hyggelig!

Anonym sa...

vet du hva kjære glam' Librarian? Jeg har en kjempefin topp i den fargen, helt enkel med t-shorte armer og rund hals som går litt opp på halsen. Men jeg syns det er kjempevanskelig å matche den med andre ting - og da særlig farger. Hvilke farger er nono til denne, og hvilke er fine?

Den er fin og eksklusiv i stoffet, men jeg vil gjerne ha den til hverdags med jeans. Kan jeg forresten ha et brunt belte i jeansen når jeg har denne på?

Hittil har jeg ikke gått med denne, det blir alltid til at jeg slenger på meg noe annet i siste sekund - fordi jeg ikke får kombinasjonen til å fungere. Hjelp!

(Og tusen takk for kjempefin blogg, er veldig fornøyd med deg=))

Glamourbibliotekaren sa...

Susan: Takk, hyggelig! Jeg tror at en slags sjokoladebrun farge måtte være nydelig til denne gulfargen. Så du kan trygt bruke brunt belte! Jeg tror ikke f.eks. grått er fint til den, heller ikke blått.. men kanskje noe grønt eller oransjegult; høstløv-farger...

Populære innlegg