torsdag, oktober 05, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Benefit

Kjære Glamourbibliotekar!
Jeg vet ikke om du noen gang har kommentert Benefit sine produkter. Om du har det kan du kanskje henvise meg til artikkelen din. Dersom du ikke har det ber jeg om at du tar deg tid til å gjøre en liten research på produktene. Selv ble jeg kjent med Benefit ved en tilfeldighet i Galway, Irland i 2000. De er helt fantastiske. Jeg anbefaler disse til alle som vil se litt ekstra glamourøs ut i hverdagen ;-) Dessverre selger de ikke sine produkter over disk her i Norge. Nærmeste butikk er i England. Ha en fortsatt glamourøs dag!
Mvh
Vibeke

Hei Vibeke,
Joda, Benefit er jeg en trofast fan av. To søstre startet Benefit for en del år siden, og de har en morsom glamorøs retro-stil på produktene og i markedsføringen av dem. Jeg har vel ikke skrevet om dem før tror jeg, men jeg bruker produkter fra dem så å si daglig. Det er et av mange interessante kosmetikkmerker som ikke er å få tak i her til lands, med unntak av enkelte nettbutikker som selger varene knalldyrt og med høy porto. Det er bedre å vente til man kommer til utlandet og får teste produktene selv; dette gjelder forøvrig det meste, mener nå jeg.

Jeg har laget en liten oversikt over mine elskede Benefit-produkter - jeg har et par til som ikke er avbildet her, men de er gått ut av produksjon tror jeg.



Øverst fra venstre:
*Dandelion - et magisk rosa pudder; jeg bruker det som vanlig blush, men man kan feie over ansiktet med det og få en fresh glød uten noe glitter eller shimmer. Bare fin fin hud.
*Hollywood Glo - en flytende gullskimrende highlighter. Fin å legge øverst på kinnbena, f.eks. - men i små små mengder, og ikke akkurat til hverdags.
*Eye Bright - denne er ypperlig og allsidig. Man kan tegne en liten strek under øyenbrynene og gni utover, inne i øyekroken om man er trøtt og har blåskjær der, eller til og med på våtkanten innenfor øyenvippene om man vil ha større og brightere øyne.
*High Beam - en hvitrosaskimrende kald highlighter, legges på med pensel og gnis utover.
*Bermuda Betty - en liten makeup-bag (større enn den ser ut til) der man akkurat får plass til en øyenskygge, en leppestift, en concealer, en kajal hvis den er kort, og en liten mascara.. med speil i lokket.
*BeneTint - en av Benefits bestselgere. En roseduftende tyntflytende vannaktig sak som man kan bruke som blush eller til og med på leppene. Gir et naturlig rødskjær og man ser usminket og fresh ut.
*Luscious Lana - den største toalettvesken. Genial, man får plass til mye oppi den. Perfekt til lengre reiser.
*Glamorous Gabby - mellomstor toalettveske, perfekt til helgereiser. (den er altså halvparten så stor som den forrige, og dobbelt så stor som Bermuda Betty selv om bildene er misvisende)
*Ooh la lift - en avkjølende concealer som både dekker ringer under øynene OG demper hevelser. Genial mot campingtryne-øyne.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg elsker Benefit! Har mange produkter derifra. Av de du har listet opp har jeg Bermuda Betty-bagen og High Beam. Sistnevnte produkt er genialt. Hva er din absolutte favoritt blant produktene?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg tror ikke jeg kan velge ut bare ett. De funker så bra sammen. Noen av disse kjøpte jeg etter å ha blitt shanghaiet av Benefit-damen på Henry Bendel's, som sa at jeg overhodet ikke behøvde foundation om jeg bare dabbet litt Ooh la lift under øynene :-D Ikke verst å få den beskjeden av en amerikanerinne; mange der begynner jo med sånt allerede i junior high og blir avhengige og tør ikke å gå i butikken uten full makeup. Jeg var i allefall glad og fornøyd, for jeg hater å dekke til ansiktet.

Anonym sa...

Jeg har vært Benefit-fan i mange år, og før ebay tok min sjel (:D), bestilte jeg varene på hjemmesida deres. Litt i dyreste laget med portoen og det hele. Bra du ble shanghaiet da, og fikk opp øya for hvor bra produktene er. ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det kom jo FedEx-mann på døra to dager etter bestillingen var gjort... Benyttet meg av det noenganger når de hadde spesialtilbud på porto. Men det er årevis siden. Mange av de produktene jeg bestilte da, finnes dessverre ikke lenger.

Populære innlegg