mandag, oktober 23, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Sette opp hår

Hei Glamourbibliotekar!
Håret mitt begynner å bli ganske langt nå - endelig så langt at jeg kan sette det opp! Og her er det du kommer inn i bildet.. Jeg ønsker meg gode tips på hvordan man kan sette opp håret uten å ende opp med den praktiske (kjedelige) hestehalen eller enda verre: knute i nakken.
Lise


Hei Lise,
Grattis med lengre hår! Selv er jeg veldig glad i hestehale og "messy bun" i nakken, men av og til må man jo gjøre noe annet også. Jeg har prøvd å finne noen gode websider med hårfrisyrer, men mange av dem har tendensen til å bli litt vel trauste. Kanskje du kan finne inspirasjon her hos Elle ? Ellers svarte jeg på et lignende glamourspørsmål i fjor - her kan du finne det.

Hvis leserne har noen tips, kom med dem - her er det absolutt rom for interaktivitet!

mvh
Glamourbibliotekaren

3 kommentarer:

KariM sa...

Hei. For hårfrisyrer med nostalgisk vri kan dette forumet kanskje være noe: http://community.livejournal.com/vintage_hair/
Jeg har fulgt med på dette forumet i over et år nå, og jeg synes det er mange gode tips å hente til glamorøst hår som det er mulig å sette opp selv.

Anonym sa...

Ossen skriver man og sette på hår på engelsk ?
vet ikke ossen det skrives ?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: En hårfrisyre/oppsats heter UPDO - du kan søke på UPDO HOW TO, eller FRENCH TWIST for eksempel. Det er mange framgangsmåter og bilder der ute på nettet. Lykke til!

Populære innlegg