fredag, november 10, 2006

Glamorøs fredag


God morgen kjære lesere! Glamourbibliotekaren stiller i dag i tekkelig rosa blomstrete bluse med knytesløyfe i halsen - og hadde en utfordring med å finne leppestift som ikke kræsja altfor mye. MAC Viva Glam IV ble en slags løsning. Blusen sammen med noen dråper Guerlain Shalimar gjør denne dagen litt ekstra glamorøs. Aftenen skal tilbringes på lukket konsert med Jono el Grande & The Luxury Band, men før det må jeg ned i byen for å kjøpe den nye Bachkantateinnspillingen til John Eliot Gardiner, samt se etter vintersko. Planer ellers: Konsert med Dianne Reeves i morgen. Andre som har noe å melde? Ha en fin dag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra, det är fredag! Jag har svarta kläder, mörkgrön ögonskugga (Max Factor Angel Eyes, en av de bästa som finns!) och rött läppstift. Ikväll skall jag på Body Balance och bli mjuk och skön i hela kroppen och själen. :) Nu skall jag ta en kopp grönt te med citrussmak.

Anonym sa...

Jeg skal på jobbintervju i dag og må vel tone ned glamourfaktoren litt. Höyhalset turkis genser med lett puffarm, tweedaktig skjört og svarte lave stövletter med knyting. Topper det hele med löst oppsatt hår og röd trenchcoat. Etterpå skal jeg puste ut med varm sjokolade og en kompis åp kafe, för jeg skal på jobb i operan og til slutt vildsvinskinke og Muscatvin. Det er vel en fin blanding av glamour og "real life"?

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: BB er en perfekt avslutning på glamorøs fredag!

Sara: Høres akkurat passe glamorøst ut til jobbintervju. Lykke til!

Anonym sa...

Nja... ikke så glamorøst her i dag heller, bare 5 dager igjen til innlevering av hovedfaget. Men jeg har tenkt til å unne meg en deilig lunsj i byen og da blir det svarte lave frye boots, jeans, kashmir genser, bjørg-smykke, bruns bazaar ulljakke og skinnhansker og et deilig skjerf. Samt en dæsj SJP Lovely, min versjon av glamorøs fredag :)

Mari sa...

Her er det veldig lite glamour dessverre, jeg forsov meg i morges (igjen!) og hadde ikke tid til å sminke meg engang. Men svart trench og stövletter som "klikker" når man går, det har jeg.

Populære innlegg