mandag, november 27, 2006

Nytt servise til jul?


Skal man først ha et klassisk hvitt og blått porselensservise, hvorfor ikke gå for Mulberry sitt...?

Mulberry har også et servise i hvitt med logoen sin i gull (det lille treet), men jeg synes faktisk det så ut som om det var et typisk hotell-servise... altså med en hotell-logo på. Weird.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen! Har Mulberry porslin? Det visste jag faktiskt inte. Jag borde kanske skaffa det så att det matchar mina handväskor. Så kan Glamourbibliotekarien få mina Jasper Conran-väskor som matchar servisen... Kanske inte den svarta jag har just nu, men väl de pyttesmå gula och gröna där det inte får plats mer än ett läppstift och en fickspegel. ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Hvilken god idé! Jeg tar gjerne den svarte også! :D

Anonym sa...

Vi fikk det hvite Mulberry middags serviset til 8 i brylluppsgave i fra min britiske svigerfamilie sommer. Er kjempeglad for det, for det er bare lekkert. Tenkte at jeg skal bruke burgunder damask linservietter, vridde gull lys og gull/burgunder lysmansjetter til jul. Mulberry Home er god kvalitet, og det kjennes litt deilig med noe som ikke alle andre har. Har ullpledd og puter i sofan fra Mulberry itillegg, men jeg er nok av dem som koser meg litt ekstra over det litt ekslusive jeg da...

Anonym sa...

Hei. Jeg ser at disse innleggene er mange år gamle, men kanskje jeg får hjelp likevel. Mulberry serviset mitt er 15 år gammelt nå og jeg trenger å supplere litt, men greier ikke å finne ut hvor jeg får tak i det. Er det noen som kan hjelpe?

Mvh Therese Lien

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har ingen anelse, beklager! Håper du finner ut av det!

Populære innlegg