fredag, februar 23, 2007

Konkurranse: Ønsker til Finn Stilen?


Jeg gjorde det i fjor, og jeg gjør det igjen: Jeg åpner for ønsker når det gjelder Finn Stilen-collager. Hva vil dere se? Noen konkrete idéer? Kom med dem!
Vinneren får.... sitt collageønske oppfylt, naturligvis.

update
: Vinneren er kåret!

31 kommentarer:

Stjernesøkeren sa...

Jeg elsker kollagene dine :) Hvis jeg skal ønske meg noe, så måtte det bli en rocka/sporty vårkollage, med klær fra feks H&M eller Vero Moda eller lignende (noe for en februarslunken lommebok mao). Noe mer kreativt kommer jeg ikke på i farten...

Anonym sa...

Hei, jeg lurer på om du har noen friske ideer til en som har rødblondt hår (litt oppklipt) halvveis kort.... Jeg synes det er litt vanskelig med farger. Jeg ønsker meg litt feminine fargetoner m.m.... Ville være takknemlig for noen hint..
mvh
Astrid

Anonym sa...

Jeg vil gjerne ha en collage om passende antrekk for flyreise til Singapore (dvs. laaang)! Noe komfortabelt, men likevel stilig.. :)

Anonym sa...

Heisann! Jeg skal i noe så øhem..sært som et kristent bryllup i sommer. Og da mener jeg kristent i gammeldags betydning. Tror det til nød blir dans. Heller tvilsomt om det blir vin til maten.

Takk for en flott og inspirerende blogg!

Hilsen Ann

Anonym sa...

Hei igjen. Har et ønske til jeg. Har tenkt meg på Vinjerock i Joutunheimen i sommer. Noen tips til festivalantrekk som passer godt i fjellheimen?

Ann

Anonym sa...

...og den absolutte utfordring: hvordan kan man vaere en glamour-matmor til en kjempestor hund? hva med glamour naar du lufter hunden?

...og noe kjedeligere: skal til biblioteksmöte i mars, ideer?

Glamourbibliotekaren sa...

Stjernesøker: Økonomisk collage, ikke dumt.

Astrid: Hva med lilla og grønt? Nydelige farger til hår i rødtoner. :)

Anon: Flyreisecollage, aktuelt for mange av oss. Skal tenke på det.

Ann: Jeg har tidligere laget collager til både festivaler og fjellturer i Jotunheimen, så kanskje en blanding av disse? hehe

Antares: God idé!! :-D Og på bibliotekmøtet kan du gjerne kle deg i en lekker drakt, enten med skjørt eller bukse, og støvletter! Og makeup! Vær en glamourbibliotekar og gå foran med et godt eksempel; det er antagelig temmelig mange uglamorøse bibliotekarer der som trenger inspirasjon..

Alle andre: Kom med flere forslag! Dette er en konkurranse; hvem er den mest kreative av dere?!??!??!

Anonym sa...

Ønsker til Finn stilen-collage:
*Fair trade/økologisk-collage
*Bollywood
*Syk, alene hjemme og må gå til apoteket etter medisin selv

Kristine sa...

Hm, en collage til en Blinderstudent som for tiden henger på HF, men som skifter til Mat.Nat. til høsten? Altså fra HF-bohem til Mat.Nat.-hva-de-nå-enn-er?

Eventuelt en collage til en Islandstur, med både byvandring, utgåing og gåturer/rideturer?

Linda K sa...

har du gjort "librarian chic"? annars vill jag gärna se den :)

Anonym sa...

Jeg ønsker meg påske på høyfjellshotellcollage:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Linda K: Joda, jeg gjorde en i fjor + en Miss Moneypenny som forsåvidt også kunne være en chic bibliotekar.. men kanskje det er på tide med en ny?

Dere andre: takk, keep it coming!

Anonym sa...

Hmm. Dette er nok et meget sært eksempel, dog seriøst. Jeg skal ta over slektsgården og må finne meg i å dra på skogeierlagsmøte (ja riktig). Eneste kvinne og en av to under 30. Kunne tenke meg å gjøre inntrykk som sier at jeg er akkurat det; kvinne og under 30.

Anonym sa...

Antrekk til uteksamineringsseremoni (cand.jur.)i Aulaen. Mange stiller i bunad, men det må da være andre spreke alternativer?

Anonym sa...

Jeg ELSKER støvlettene fra GUCCI i ”Bryllup i Paris”. Synd at de er laaaangt utenfor rekkevidde. Noen ideer om billigere alternativer? Gjerne noen røde i samme stilen.

Kerstin sa...

Wow - vilka urfina kollage :)

Glamourbibliotekaren sa...

Til dere anonyme: Interessante forslag, takk!

Du som spurte om støvletter: Jeg har ingen aning dessverre. Kanskje årvåkne lesere har noen tips? Det gjelder altså disse.

Kerstin: Tusen takk! :) Det er noe av det morsomste med å blogge - å lage collager!

Anonym sa...

Jeg kunne gjerne tenkt meg en collage med antrekk til en litt glamorøs nybakt mamma. Altså, både praktisk men samtidig fashion =)

Anonym sa...

Kanskje ikke helt i tråd med bloggens intensjon, men er det mulig å ønske seg et herrecollage? Min kjære er ikke så verst til å kle seg, men skulle gjerne hatt noen gode forslag :)

Anonym sa...

Tip me?:)
Jeg skal på en prisutdeling for reklamebransjen og ta i mot en pris. Det står antrekk: Estetisk. Jeg vil gjerne gå med kjole, være fin og trendy med noen kule accessorier. Og så har jeg noen killer, elegante pumps i sort lakk.
Tips?:)

Anonym sa...

Jeg ønsker meg en collage med klær som er varme og praktiske til trilletur i Oslo-vinteren, men samtidig fine nok til caféturer, jobbesøk etc. Litt glamourmom!

Linda K sa...

åhå, båda var mycket chica! :D

Glamourbibliotekaren sa...

Agnete & Liten: Slett ikke dumt.

Peanut: Det burde jeg gjøre mer av - har gjort det bare én gang, faktisk.

Maja: Hmm, lang kjole tror jeg, hva med en lang versjon av denne til Sofia Coppola? Utslått hår og øredobber. Less is more!

Linda K: Thank you! Og du er jo forresten ALLTID librarian chic! :)

Frøkna på Haugen sa...

Hva med en våryr collage? Eller en "øynene-opp" collage - hvordan få en herremann man liker til å begynne å kurtisere deg (evt. meg da). Eller for å ta skjeen i egen hånd - en elegant og forførende collage. Trenger sårt hjelp der altså. :-)

takk takk

ps. har just precis oppdaget øyenskyggene fra Mac, etter tips herfra. tusen takk!! :-)

Anonym sa...

Tips til Finn stilen-collage:
- Chic i påskefjellet
- Antrekk i ekstremvær
- Marineinspirert
- Frivillighetsarbeider i Afrika
- På treningsstudio/joggetur
- Glamour på hundeutstilling

Anonym sa...

Jeg er veldig glad i klære fra 50- og 60-tallet, og hadde blitt VELDIG glad hvis det kom noen kollager med dette som tema:)
-Stine

Anonym sa...

Ønsker en marineinspirert som ikke er kjedelig og stiv men litt "rocka" :)

Anonym sa...

Jeg har lyst til å se en Brooklyn-collage, da jeg akkurat har vært der!

Grorudpalmen sa...

Min arbeidsgiver Norsk filminstitutt har nettopp arrangert glamorøst filmball, men høygravid og bekkenløsningsvaggende som jeg var, feiga jeg ut denne gangen. Er imidlertid sikker på at det ikke var siste gang filmball blir arrangert og skulle derfor gjerne ønske meg en filmball-collage til inspirasjon for neste gang.

Anonym sa...

Hva med filmtema i disse oscar-tider?

Marie-Antoinette, for eksempel?

Anonym sa...

Hmm. Hva med litt glamour på soverommet?
Litt, ehh, elegant forføring?
Som et motstykke til all den motbydelige ”moten”.

Populære innlegg