fredag, februar 16, 2007

Oslo Fashion Week fredag

(Glamourbibliotekaren rapporterer live fra catwalken, del 3)

En vidunderlig kolleksjon av Leila Hafzi, håndsydd av i Nepal eller Iran via etisk handel. Så utrolig mange flotte plagg som man gjerne skulle hatt... Lys rosa, kremfarget, brunt, gull... silke, organza og pasjmina. Høye liv, bohemsk og etnisk stil. Dagens mest kunstneriske innslag var de to dansende modellene i hvitt (og en av dem i en brudekjole som i utgangspunktet var helt tildekket av en svart silkeburka). Skulle gjerne lagt ut alle bildene jeg tok, men må nøye meg med noen:

anmeldelse finnes på henne.noChristina Lovery har designet mye for teater, og hennes nyeste kolleksjon består av plagg i silke og skinn. En spennende idé - hvert plagg finnes altså i to nærmest identiske versjoner - ett i silke, og ett i skinn. Noe så japansk ut, andre ting var litt mer i retning space. Fargene gikk stort sett i gult, grått og brunt.


Anmeldelse finnes på henne.noTil slutt en helt underbar kolleksjon fra Undorn av Karina Kjenner Titze. Svært feminine, vakre og anvendelige klær. Mye grått, kremfarget, svart, og varmere farger som olivengrønt og oransje. Basisklær, topper og skjørt, og vakre aftenkjoler. Veldig klassisk, behagelig lite trendy. Høydepunktet var nok en hvit og blå aftenkjole i brokade.

Anmeldelse finnes på henne.no


alle foto: Glamourbibliotekaren

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Wow - vilka superhärliga klänningar :)

Glamourbibliotekaren sa...

Kerstin: Ja, det var virkelig MASSE fint!! :)

Julie sa...

Her var det mye fint:P var du der?
Jeg var selv på C.Øberg og Moods of Norway. Likte Øbergs kvinnekolleksjon utrolig godt!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, jeg var på alle åtte jeg skrev om (bildene er mine)

Populære innlegg