mandag, mars 19, 2007

Audreyveska

Denne begynner også bli litt slitt, dessverre. Den var en gave fra min søster i København. Den vakte mye oppsikt i begynnelsen, før man kunne se lignende vesker overalt, og førte til at jeg ble sendt avgårde på en Audrey-fotoutstilling (Bob Willoughbys bilder) av damen i resepsjonen på hotellet i Nice, OG at jeg fikk kjøpt en coffeetablebook (med de samme fotografiene) av damene i museumsbutikken - uten at noen av dem forstod et kvekk av hva jeg sa på engelsk (eller jeg hva de sa på fransk). Audrey-mania behøver ingen ord! Bare "ooooh, aaaah" og masse veiving og peking og smiling og nikking.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å vilken fin väska! Och en bra utflykts- och shopping-partner därtill, låter det som. Jag förstår att du tycker om den!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! :)

Amelie78 sa...

Nei, så moro! Denne veska har jeg også. Jeg har fått den av min storesøster som har omsorg for sin "hepburn-elskende" lillesøster. Jeg på min side har følt den har vært litt "voldsom" å gå rundt med og har brukt den mest som pynt/hjemlig glamour :)

Jeg har en filmografibok med Audrey + masse stilige bilder. Synes egentlig det er litt tåpelig med idoldyrling og ekstreme fan-greier, men akkurat Audrey vekker en eller annen merkelig kick-greie inside :)

Vi er nok mange som har sans for dama!

Ha en god dag!

Am.

Populære innlegg