mandag, mars 26, 2007

Boots til Norge


Aftenposten kunne i helgen meddele at den engelske apotek/velværekjeden Boots kommer til Norge etter sommeren. Hittil har vi kunnet kjøpe enkelte av deres produkter hos SparKjøp, men egne Boots-butikker er jo noe helt annet. Dagens gode nyhet! Alltid bra å slippe å måtte hamstre basisprodukter i utlandet.

9 kommentarer:

Nanna sa...

Åh lyckliga ni i Norge! Kanske kan vi svenskar hoppas på att Boots kommer hit också.

Anonym sa...

Jag har sett Boots-produkter i Ethos-kedjan här i Sverige, även om det var ett tag sedan. Ingen makeup, men en massa krämer. Hoppas du har någon Ethos-butik nära dig, Nanna!

Anonym sa...

Jeg foeler meg litt bortskjemt naar jeg leser dette. Jeg bor her i England med Boots'er i fleng rundt meg, men er er litt snobbete skeptisk til merker jeg ikke har proevd eller faatt anbefalt, spesielt hvis de er rimelige. Hvilke Boots-produkter har dere proevd og kan anbefale?

Anonym sa...

Jeg bor i London, og er ofte innom Boots. De har ofte bra deals på ulike produkter, og jeg liker spesielt godt Mediterranean Body butter. Billigere enn Body Shop's body butter, og funker like bra!

Glamourbibliotekaren sa...

Helt enig, Mediterranean-serien er veldig bra. Jeg liker også Botanics-produktene. Jeg har handlet mye på Boots oppgjennom årene, både Boots egne merker og andres. En av mine favoritt-bodylotioner (E45) selges på Boots i England, men det er jo ikke sikkert den blir å få tak i her - jeg vet ikke. Håper det! :)

paula sa...

er overlykkelig over at boots endelig kommer til norge! jeg liker godt sminkemerket ruby & mille, spesielt øyenskyggene deres! ikke alle boots-butikkene fører dete merket, men den på piccadilly har den i alle fall.

Glamourbibliotekaren sa...

Enig, er veldig glad i Ruby&Millie. Jeg er litt spent på om de kommer til å selge bare sine egne merker, eller om de også vil ha sånne ting.

Anonym sa...

Åh, Cover Girl mascara… *håper*

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg tviler på at Cover Girl og slike merker kommer - det virker som det er mest Boots sine egne merker + de mer apotekrelaterte tingene som kommer. Men jeg skulle GJERNE hatt tilgang til Cover Girl oftere enn et par ganger i året! :)

Populære innlegg