tirsdag, mars 27, 2007

Dagens glamourtips - blomster


En kjapp glamourifisering av hjemmet: Kjøp friske blomster - liljer, iris, orkideer, freesia. Akkurat nå har det vel vært mest tulipaner og påskeliljer å få tak i, men det kommer mer og mer i butikkene utover våren. Ingenting dufter så godt som Märthaliljer...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lekkert med en nydelig oppsats av hvite blomster, spesielt dersom de dufter like deilig som de ser ut. Jeg er veldig glad i liljer, men har problemer med blomsterfluer for tiden, har du kanskje noen tips om hvodan en kan bli kvitt dem?
Kayla

Anonym sa...

Blomsterfluer: Jeg har med stort hell brukt maurmiddel (pulver som kjøpes på boks i gartneriet) og vannet potteplantene med vann tilsatt middelet. Alle fluene forsvant!
Og etter å ha blitt inspirert av denne bloggen, går turen hjem fra jobb innom blomsterbutikken - kirsebærblomster og ranunkler står på ønskelisten min!

Anonym sa...

Hei! Mitt eget glamourtips for dagen er sykkel! Jeg er lykkelig over mai-väret i Stockholm og overstadig over å få sykle dit jeg skal igjen. Flatt hår av hjelmen og lungene fulle av veistöv fra alle som kjörer med piggdekk, men med roser i kindene og selvfölgelig er leppene röde og smilende. Kjenner meg uslåelig, våryr og som sådan fantastisk glamorös!

Populære innlegg