mandag, mars 26, 2007

Dagens glamourtips - Sunday Brunch


Begynn på tirsdag. Send ut invitasjoner i posten på små fine kort, kanskje til 4-5 venner. Inviter til brunch på søndag formiddag, f.eks. kl. 11. Vask leiligheten fredag eller lørdag, og kjøp inn det du ikke har av ingredienser + friske blomster. Bak noe dagen før, f.eks. chocolate chip cookies og muffins. Søndag står du opp tidlig og baker scones og f.eks. banankake, eller lag små sandwicher hvis du heller vil ha mer frokost og mindre dessert. Kok te, dekk på ditt fineste servise, spill klassisk musikk fra wienerklassisismen (Mozart eller Haydn), og ønsk gjestene velkommen med et blendende smil - kanskje iført noe a la dette.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Superbra Glamourtips! Vi holder jo på å glemme hvordan man har gjester her til lands, noe som er veldig trist. Søndag formiddag er passe uformelt også, så slipper vertinnenervene å ta helt overhånd ;-)

kristin sa...

Takk for forslaget! Jeg lover å følge oppfordringen og invitere noen venner (som også skal være i storbyen i påsken) på stilfull Påske-brunsh ;o)

Ps: Har nylig oppdaget denne gullgruven av en blogg, og jeg har fått inspirasjon til å få en litt mer glamourøs hverdag.

Glamourbibliotekaren sa...

Fruen: Tenk så hyggelig det er å få en invitasjon i posten, da! :)

Kristin: Høres bra ut! Hyggelig at bloggen inspirerer deg.

Anonym sa...

Invitasjon er viktig ja - folk må ikke fratas gleden over å glede seg til noe! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

anon: helt enig, det kan gjerne være uformelt og casual som sådan, men det er veldig hyggelig å føle seg ønsket og velkommen! :)

Anonym sa...

Tack - jag kommer ....!

Anonym sa...

å så gott det ser ut! Planera för helgen redan nu, alltså...

elisabeth sa...

Det skal jeg altså gjøre så snart jeg får en større leilighet.... ÅÅÅÅ som jeg gleder meg!

Populære innlegg