fredag, mars 30, 2007

Glamoroes fredag!Good morning ladies! Hilsen fra Library Hotel! Det er tidlig morgen og jeg har akkurat vart paa Starbucks over gata og kjoept en White Chocolate Mocha. (Noe sier meg at det blir en slankekur etter denne turen)

Frokosten skal snart inntas i The Reading Room, som er fullt av bokhyller, kremfargede sofaer, et flygel, og Bach og Mozart over hoeyttalerne. Det er saa fint her, dere aner ikke! Hvis noen skal til New York og vil legge penger i bosted og komfort, er dette virkelig stedet jeg vil anbefale. (Drar man hit for aa bruke pengene paa shopping, kan Newton Hotel paa Upper West vaere tingen. Og det er enda billigere om man vil dele bad med andre hotellgjester)

Glamoroes fredag ble som vanlig startet paa torsdag kveld, altsa i gaar, med Radu Lupu, Colin Davis og Mozarts klaverkonsert nr 27 i filharmonien, etterfulgt av italiensk restaurant. Dagen i dag skal tilbringes paa Upper West, og ettermiddagen paa kunstgallerier i SoHo og parfymebutikker i Greenwich Village. En manikyr staar ogsaa paa planen, for i morgen er det Metropolitan og La Traviata som skal besoekes. Man maa ha pene negler naar man gaar i operaen!

Ha en fin helg alle sammen! C'est la vie!!!

Glamoroese hilsener fra Glamourbibliotekaren In Da Big Apple.

6 kommentarer:

Anonym sa...

nyt NY - og kaffen, slanke seg kan man alltids gjøre etterpå om det skulle være nødvendig. Ha en nydelig helg! Her blir det ikke så mye glamour men, til gjengjeld, desto mer romantisk.. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

You bet, her nytes det! Og jeg digger at de sjelden forandrer menyene paa Starbucks, men fremdeles har min elskede hvite mocha aar etter aar :)

Anonym sa...

Høres riktig så vidunderlig ut! kos dere masse! Det virker det som dere gjør :-)
Jeg regner med at skigåing ikke hører med til glamorøse aktiviteter, men jeg får fiffe meg solbriller.

K-løkka

care sa...

Nam, kaffe fra Starbucks er det ingenting som slår.

Anonym sa...

En liten opplysning fra en petimeter:

Soho er i London
SoHo er i New York
http://no.wikipedia.org/wiki/SoHo_(New_York)

Alltid et høydepunkt å sjekke ut bloggen din!

Glamourbibliotekaren sa...

Merethe: Nok en hvit mocca er akkurat slurpet inn!

Bat: Du har sa rett, sa rett.. Retter det opp straks; poenglost a dra pa kunstgalleri i London-soho nar man er i New York :)

Populære innlegg