fredag, mars 02, 2007

Glamorøs fredag


Glorious Friday! Jeg kan ikke huske sist det var SOL da jeg gikk til jobb klokka halv åtte! Men i dag var det altså det. Og iPoden plukket nesten bare de fineste låter... det er en fryd å spasere i solen til Burt Bacharachs myke tromboner! Dagens glamour: Mormors parfyme (Chanel no.5), Givenchy-øredobber (blå), og tulipaninnkjøp på vei hjem.

Ha en fin dag alle sammen!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Skjørt, ny omslagsskjorte som er både litt feminin og litt streng, hjertet i halsen(!) og velpleide hender. Kjemper mot lysten til å lage meg te, legge beina på bordet og lytte til ett eller anna i moll. Snaaart helg!

Anonym sa...

I dag kjører jeg helsvart stil, men med lilla diamantøredobber. Har som vanlig på meg kjole siden det er fredag. Sitter å koser meg med Celestial Seasonings hvit te, mens jeg prøver å arbeide. Blir deilig med helg. Får nok litt problemer med å være glamorøs i helgen ettersom jeg skal til Møre å fiske. Men blir nok gøy uansett

Mari sa...

Siste dagen i en stressende arbeidsuke, med Yo-Yo Ma fra höyttalerne, blå kjole, hvit tröye under og grå strömpebukser. Utenpå har jeg sjokoladebrunt pashmina, brun jakke, og svarte og bune stövler. Senere blir det nok en kaffe fra kaféen rundt hjörnet.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamorøse kvinner alle sammen! :)

Anonym sa...

Jag har på en yoga-topp jag inte haft förut. Den är ljust grön, med en massa läckra band som går flera varv runt midjan. Ikväll skall jag på Body Balance, hurra! Jag har inte hunnit till passet på flera veckor. Det är nästan så jag börjar göra solhälsningar här inne på kontoret, men jag får hålla mig i fyra timmar till! Under tiden dricker jag kaffe ur nya snygga koppar. Kaffet blir mycket godare i de här muggarna! Fantastiskt.

Glamourbibliotekaren sa...

Grorudpalmen: Bad og tulipaner er nok det beste du kan gjøre for å få opp glamourfølelsen i dag! Håper du ikke har altfor vondt! :)

Anonym sa...

Jeg fulgte Glamourbibliotekarens glimrende eksempel i går og gjorde unna helgevasken. Resultatet var at jeg følte meg glamorøs alt fra da jeg gikk og la meg i rent sengetøy i går kveld. Herlig! I dag: min favorittunika over svarte, pene bukser, dinglende øredobber, litt ekstra makeup og min nye favorittparfyme: Mimosa Pour Moi. Føler meg mer glamorøs enn på lenge. Snart er det vår også!

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, L'Artisan, I presume?

Anonym sa...

L'Artisan - oui! Den lukter så godt at jeg får lyst til å spise opp meg selv. Takk til deg forresten, som gjorde meg oppmerksom på L'Artisan. Bloggen din har virkelig en misjon!

Anonym sa...

Stiller i gammelrosa og beige i dag. Gammelrosa t-skjorte, skjørt med grafisk mønster i to beigetoner. Alternerer mellom offwhite langt ulljakke og brune støvletter og beige heklet sjal og saueskinnstøfler. Det hørtes kanskje ikke så glamorøst ut med tøfler og sjal, men har i hvertfall fått ett kompliment i dag. :)

Populære innlegg