torsdag, mars 22, 2007

Høsten


Dette antrekket er min favoritt fra samtlige høstkolleksjoner på moteukene i vinter. Det er Ralph Lauren, stilen er 40talls, og så gjennomført klassisk at jeg finner ikke ord...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig stil! Har dere forresten sett Madonna-kolleksjonen hos H&M? Legges ut for salg i morgen. Blir jo litt hysterisk sånne stunt, men stilen var faktisk ganske lik på en del ting (kolleksjonen ligger på nett).

Elisabeth sa...

Hjelp! Jeg må ha en sånn hvit helket/strikket lue. Er det baskerlue det heter? Så en i Henne i går, tror det var Tiger? Men kan ikke finne noen plass å bestille det på nettet??? Noen tips?

Glamourbibliotekaren sa...

gs: Så noen bilder for lenge siden, det så ganske fint ut, men tror jeg står over. Er litt fed-up av H&M etter en rekke tilfeller av elendig kvalitet..

baronessen: Aner ikke; har ikke vært i butikker på evigheter! Beklager :)

Anonym sa...

A propos Madonna-kolleksjonen til GS og evt andre interesserte: Siden jeg likevel rusler forbi en H&M på vei til jobb, stakk jeg likegodt innom der i dag tidlig like etter åpningstid, og ble positivt overraska. Var vel et titalls damer der, men ingen tilløp til panikk, og masse fine ting i min størrelse. Noen tendenser til kø foran damenes påkledningsrom dog - så jeg gikk til herrenes. Der var vi bare et par tre damer (herrene hadde flyktet) og en veldig hjelpsom butikkmedarbeider som løp til og fra og byttet til rett størrelse for oss dersom vi trengte det, og skrøt av hvor fine og glamorøse vi alle sammen ble, mens hun håpet at det ville bli noe igjen til dem som jobbet der, de fikk ikke lov til å handle før etter stengetid. Klart hun skrøt fordi hun ville selge oss varene, men det slo meg at vi ble jo faktisk veldig fine! Klærne har utrolig feminint og flatterende snitt. Jeg fikk i ro og mak prøvd masse plagg i min størrelse, og etter å ha gått opp og ned i størrelse i et par ting som satt litt stramt/løst her og der, endte jeg opp med et utvalg klær som satt som et skudd! Hadde jo ikke tenkt å shoppe, men ble så positivt overraska og glad at jeg endte opp med å spasere ut av butikken og videre til jobben med følgende plagg i posen min: En lang svart kjole, en svart silketunika, en svart skjortekjole, en hvit korermet bluse med litt puff, en svart kortermet silkebluse, et svart blyantskjørt og en fin svart dressjakke. Veldig mye svart - I know - men om kvaliteten på klærne holder seg nogenlunde så har jeg glamourøse plagg med klassisk snitt i lang, lang tid. Men den lange svarte kjolen (som Madonna har på ett av reklamebilde) er dog veeeeldig utringet, måtte prøve den uten BH, fordi den syntes, men BH-løs går bare ikke hvis jeg skal bruke den, da kommer boobsene mine til å falle ut :-o Jeg vet ikke helt hva slags tricks jeg skal gjøre med den, noen som har tips??? Glamourbibliotekaren? Andre?

Anonym sa...

Gratulerer Anonym! Nå skal jeg sannelig gå innom og ta en titt, jeg også...(hvis det er noe igjen da). Ang pupper på vei ut av kjole: hva med en tynn, tynn topp eller "underkjole" med spagettistropper under (som skjuler BHn)? Eller filmstjernetrikset med tape...;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg stemmer også for en slags singlet-aktig topp under. Det funket bra på en sommerkjole jeg brukte mye i fjor sommer. Så lenge den er diskret, ensfarget (helst i samme farge som kjolen?) og tettsittende, gjør det ingenting.

Anonym sa...

Tror jeg kjører diskret, tynn topp-trickset! Puppetape tror jeg funker best på mindre boobs. Takk for råd!

Populære innlegg