mandag, april 16, 2007

Burberry Brit Red

Vanligvis er ikke Burberry-parfymer min greie, men jeg hørte snakk om at denne røde fra 2004 var ganske spesiell, og i kategorien elsk-hat. Jeg prøvde den i Firenze i fjor sommer, og falt pladask atter en gang. Impulskjøp når det gjelder parfymer er ikke noe jeg ofte bedriver, men denne kunne jeg ikke motstå. Den er absolutt noe for seg selv, og veldig forskjellig fra den ordinære Burberry Brit. Og HER har vi i allefall rabarbra (i motsetning til i L'artisan Piment Brûlant), en note jeg liker veldig godt i parfymer. Den er frisk, varm og elegant, og ikke for den feige.

Toppnote: Jasmin, mandarin, appelsin, rabarbra
Hjertenote: Rød rose, ingefær, patsjuli
Basenote: Benzoin, sandeltre, vaniljebønne

11 kommentarer:

Elin sa...

Hm... Jeg er sånn bibliotekar som ikke bruker parfyme, jeg. ;)

Anonym sa...

Oh! Min favorit-parfym!

Anonym sa...

Jeg er en sånn stakkar som får migrene av svært mange parfymer, jeg :\ Det er skikkelig kjipt hvis man befinner seg på et sted det er vanskelig å flytte seg fra (f.eks på en full buss eller tog). Derfor er jeg også nødt til å begrense min egen parfymebruk til 'festlige anledninger'. Urettferdig! ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Lunacia: Hver sin lyst :)

Frökenfröken: Den er veldig fin!

Peanut: Noen har en tendens til å dusje i parfyme om morgenen før de går på bussen og forgifter alle andre. Jeg velger ut parfyme etter dagens planer - har vi morgenmøte på jobben, tar jeg noe mildt så ikke noen kreperer :)

Elin sa...

Vel, parfyme gjør meg kvalm, får meg til å nyse og/eller gir meg blendende hodepine, så...

Anonym sa...

Denne høres god ut, er den mulig å få tak i nå? Spurte på et parfymeri i går, men fikk beskjed om at den var utgått.

Glamourbibliotekaren sa...

marte: Jeg trodde det, men den er kanskje utgått? Jeg har ikke sjekket i butikkene. Du får ta en ringerunde! Jeg anbefaler absolutt å teste den før du evt. kjøper den, så netthandel kan være litt risky :)

Anonym sa...

Jeg skal sjekke litt flere steder, hun på parfymeriet var ikke helt sikker. Må absolutt prøve den først, siden det er veldig få parfymer som lukter godt på meg.

Har du vært borti Guerlains L'instant eau de noël iris millésime forresten? Prøvde den i går og likte den veldig godt, men er usikker på om vaniljelukten blir for kake-aktig...

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg trodde jeg hadde det, men nå blir jeg litt usikker. Jeg husker ikke vaniljeduften, så det er nok originalen jeg har prøvd og ikke denne Eau de Noel Iris Millesime.

Anonym sa...

De er visstnok ganske like, men det er jo mulig at den lukter mer vanilje på meg enn på deg.

Glamourbibliotekaren sa...

Den originale har mye mer blomster i seg tror jeg, fiol om jeg ikke tar helt feil. Og det er en note jeg ikke er så begeistret for i parfymer - fiolblomsten i seg selv derimot, den elsker jeg! :)

Populære innlegg