fredag, april 27, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Studs til vesker

Kjære Glamourbibliotekar!
De fleste vesker av en viss størrelse har små metall"føtter" under, for å skåne bunnen når man setter den fra seg. Nå har jeg kjøpt en ganske stor veske i mykt, lysebrunt skinn, som IKKE har sånne føtter, derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve å få satt det på. Vet Glamourbibliotekaren eller hennes lesere om dette er noe man kan få gjort hos en skomaker, f.eks? Eller hvor man kan få tak i gjør-det-selv-metallstuds?
mvh Glamourantropologen

Hei!
Jeg vil absolutt tro dette er noe en skomaker kan fikse. Noen som har andre forslag just in case?

mvh
Glamourbibliotekaren

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis skomakeren ikke kan hjelpe deg, så ville jeg prøvd å finne en salmaker. Evt hos en veskebutikk som har et bredt utvalg.

Anonym sa...

Biltema og Clas Ohlson har det utroligste...

Anonym sa...

IKKE bruk skomakeren på youngstorget. han ødela dessverre min fine veske med en stygg reparering en gang - han sydde med maskin når det skulle vært håndsydd. :( men ellers har jeg veldig tro på skomakere!

Anonym sa...

Det er en veskemaker på Christiania Torg (vis a vis Brasseri Hansken), La Luna. Han tar sikkert på seg oppdraget med å sette "føtter" på vesken din. Jeg har sett han gjøre en god jobb med andre veske reparasjoner

Anonym sa...

Eller du kan prøve Garderobeservice i Kirkeveien, de gjør ihvertfall god jobb med sko (og kan sannsynligvis si om dette er noe som lar seg gjøre pent)

Populære innlegg