mandag, mai 28, 2007

Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot


Comptoir Sud Pacifique har spesialisert seg på tropiske dufter, gjerne i vanilje/kokos-retning. Amor de Cacao er blant deres mest populære, altså en sjokoladeduft. Men den er jeg ikke så begeistret for - det er tvertimot Vanille Abricot som er min favoritt. En akkurat passe blanding mellom myk vanilje og frisk aprikos - ikke for fruktig, ikke for søt.

Noter: Jackfruit (diger indisk frukt som minner litt om ananas på smak), aprikos, papaya, vanilje og sugar candy.

Nicole Kidman er fan av parfymelayering og da spesielt med denne parfymen, akkurat som meg, og hun pleier til og med å blande den med min signaturduft Coco Chanel. Jeg tror jeg har prøvd det en gang jeg også.

4 kommentarer:

Ladybird sa...

Så hvor får jeg tak i denne godbiten? Det samme gjelder Estee Lauder/Tom Ford Azuree Soleil...vet den kommer på Gimle snart, men vil ha den nå! :) Den høres så herlig ut. Er i utlandet nå, så håper å finne den her, men enda ikke hatt lykken med meg...

Glamourbibliotekaren sa...

Azuree Soleil får man bare tak i på Gimle; de er eneforselger i Norge på den serien. CSP-parfymene selges ikke i Norge, men de har dem i England og Frankrike og Italia og til og med på NK i Stockholm (men jeg vet ikke om de har hele serien).

Anonym sa...

Selv om jeg har forstått det som at glamourbibliotekaren ikke er veldig begeistret for strawberrynet, så fører de en del av serien også, deriblant denne.

Glamourbibliotekaren sa...

Jo, de har noen CSP-parfymer, men poenget mitt er at man bør teste parfymer før man kjøper dem. Derfor er det ikke så veldig lurt å bestille parfymer på nettet bare basert på beskrivelser - det kan i allefall fort bli waste of money om man ikke skulle like parfymen :)

Populære innlegg