fredag, mai 11, 2007

Glamorøs fredag


God fredag kjære lesere! Atter en deilig helg står foran oss - dog skal det jobbes både i dag og i morgen, men helgefølelsen er der allikevel. Og lønna er på konto = Pascal i ettermiddag. Og jeg har til og med en kaffe-date FØR jobb, på fine Sankthanshaugen i morgensolen. Glamourbibliotekaren stiller i grå bukse, svart figursydd skjorte, svart trench, Givenchy-øredobber og Serge Lutens' Vetiver Oriental. Ha en fin og glamorøs dag, alle sammen!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Juristen er en smule grinete i dag grunnet forkjølelse, vanvittig snøvær (i mai- uvanlig til Trondheim å være!) og forliksforhandlinger. Vel, alt ble bedre etter et instant glamour fix her, rykende varm te og glamourgudinnen Audrey! Grå cashmeregenser, Diesel og Dior her:-)

Anonym sa...

Har fått til en ganske glamorøs fredag selv om det sykles til jobben :) Mørke jeans, grå figursydd bluse og svart cardigan. Etter jobb er det Yoga på sats og så rolig hjemmekveld. Leiligheta ble vasket i går, så nå kan helga komme!

Jenny B sa...

Mmmm, en kaffe-date i morgonsolen, det låter som Melrose Place när det är som bäst! Själv är jag mer casual idag, för jag skall träna direkt efter jobbet. Men efter det skall jag ta nattåget till Danmark! Imorgon skall jag besöka Cindy Sherman-utställningen i Louisiana. Det skall bli helt underbart!

Anonym sa...

Semi-glam i dag, siden det er rett på brun-pub-kollegaavslutning etter jobb. Stripete t-skjorte fra Uniqlo med tekst "Achterom is't kerremus", beige hettecardigan og røffe grønne bukser med broderier og perledetajler. Litt mer sminke enn til vanlig, går i gyldent og grått.
(T-skjorten var beige og hvitstripete, nå er den beige og lyseblå. Noen som har tips til å fjerne farge som har smittet fra andre plagg???)

Mari sa...

Svart, kort polokjole med tynt belte i livet, turkise strömpebukser og blå sko. Bringebärröd leppestift fra MAC, og femtitallssminkede öyne. Dette er min glamouröse fredag. Og litt morsomme oppdrag på jobb t.o.m

Anonym sa...

Hvordan i huleste greier dere å ha leilighetene deres vasket FØR helgen? Søndag er det fint hos oss, men utover i uka blir det verre og verre... Jaja - av mangel på rene klær må man hente ut det glamorøse innerst i skapet - jeg er strøken i Mexx buksedrakt, høyhælte støvletter og perler i ørene :-) God helg alle sammen!

Anonym sa...

Til anonym: Vi har fulgt glamourbibliotekarens råd og tar helgavasken på torsdager. Og etter jobb på fredager er det rett ut og kjøpe friske blomster, feks. tulipaner. God helg :)

Anonym sa...

I dag hadde jeg på meg ny sort kjole og blekgrønn cardigan. I ørene hadde jeg grønne øredobber. Litt trist glamorøs fredag ettersom jeg har vært i begravelse i dag.

Anonym sa...

My God is that Audrey Hepburn.. She is my favorite style icon, actress, personal idol...! is she????? Sorry I dont speak norwegian... Im from Mexico

Glamourbibliotekaren sa...

That's our Audrey all right! :)

Populære innlegg