mandag, mai 07, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Lang kjole


Hei!
Jeg har fulgt glamourbibliotekarens eksempel og gått til innkjøp av en lang kjole. Se så fin den er!! Og til en pris som jeg kan kjøpe meg mange, mange andre fine kjoler denne sommeren…
Men kanskje vi kan få noen gode tips fra vårt kjære glamour-orakel om tilbehør til disse flagrende gevanter? Hva kan en for eksempel ha til kjolen dersom det blir en kjølig sommerkveld?
mvh
Mari


Hei!
Kjolen er veldig fin - jeg har sett den i levende live på Indiska, og fargene er nydelige. Jeg er jo veldig fan av cardigans, så jeg tror nok jeg ville satse på det om det skulle være en kjølig aften. Gjerne i en av fargene i kjolen; kanskje rosa eller lilla sånn som på kanten nederst? Det går også an å slenge på seg en v-genser, men da vil i såfall kjolen framstå som et langt skjørt. Annet tilbehør: Flate sandaler, enkelt smykke i halsen, blomst i håret!

mvh
Glamourbibliotekaren.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg leste en av dine gamle poster, og lurte på: Hvor finner man hvit te med pære?? Det høres særdeles godt ut!

Noen spurte om opprettholdelse av glamour i pollensesongen..aaatsjooo.. Ett alternativ er rock-chick; sotede øyne tåler rødskjær! Ikke så glamorøst som la Hepburn, men.. Forøvrig er juristen av den oppfatning at perler alltid gir instant glamour i en fei!

Glamourbibliotekaren sa...

Hvit te med pære finnes både hos Celestial Seasonings og Revolution tea. Førstnevnte selges på helsekostbutikker og ser sånn ut.

Anonym sa...

aaaah, saa nydelig!! den maa innforskaffes foer glamoroes ferie i sydfrankrike!

Populære innlegg