torsdag, juni 07, 2007

Cristobal


Balenciaga lanserte parfymen Cristobal i 1998, med undertittelen "The Soul of Paris". Jeg kjøpte min nettopp i Paris for et par år siden, men den er å få tak i i norske parfymerier også. Dette er en orientalsk duft med innslag av blomster, perfekt til varme sommerkvelder. Flasken er lekker også, feminin til tross for den firkantede fasongen, og den har en slags juvelbesatt topp. En av mine sommerfavoritter!

Toppnoter: Bergamot, Fikenblader, Nellik (blomsten)
Hjertenoter: Jasmin, Peoner, Freesia
Basenote: Sandel, Patsjuli, Vanilje

9 kommentarer:

Jenny B sa...

Mmm, jag älskar Cristobal! För mig känns den perfekt för en fest en varm sommarkväll, och jag hade den faktiskt på en fest förra helgen.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg tror det var du som tipset meg om den for noen år siden, så tusen takk! :)

Anonym sa...

Dette er en av mine favoritter også. Har lyst til å kjøpe meg en ny flaske.

Anonym sa...

Dette er min favoritt også! Jeg elsker denne parfymen, og bruker den flere ganger i uka

Glamourbibliotekaren sa...

Malou & Anon: Den er vidunderlig! Rart at ikke flere har oppdaget den.

Anonym sa...

Den er veldig god. Interessant å lese at fleire meiner det er ein sommarparfyme. For meg er han ein typisk haust/vinter. Eg skal jammen meg ta den med på sommarferien :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ruth: Sånt kommer jo ofte an på hvilke minner man har knyttet til den, men jeg er stort sett glad i å bruke litt "tunge" parfymer om sommeren! I allefall som Jenny sier - perfekt for en fest en varm sommerkveld. På dagen kan den kanskje kjennes too much om det er hundre varmegrader :)

bromhau sa...

Jeg elsker Cristobal, men fikk vite at den ikke er i produksjon lengre! kan noen hjelpe meg å skaffe en flaske? livet er ikke det samme uten denne vidunderlige lukten:)

Anonym sa...

Henviser til overstående. Jeg elsker denne parfymen men får ikke tak i den lenger. Er det noen derute som kan skaffe den ville jeg blitt glad.

Min mailadr. er:ase.marit.ostbakken@getmail.no

Marit

Populære innlegg