fredag, juni 01, 2007

Glamorøs fredag


Dagen i dag er helt åpen. Så langt kun en kopp te fra Le Palais des Thés og Cesar Franck på radioen. Et alternativ er å bli hjemme med bøker, Vogue og slavisk gjennomlytting av en bunke plater. Et annet alternativ er å rusle litt rundt i nærområdet og kjøpe småtterier som jeg trenger, kanskje spise lunsj ute. Et tredje alternativ er å besøke Nasjonalgalleriet, drikke te på konditoriet deres, og deretter kjøpe en plate jeg lengter etter.

Jeg lar det bli opp til dere, kjære lesere! Hva mener dere? (Pollen er avsluttet)
Hva skal Glamourbibliotekaren bruke denne siste fridagen til?
Bli hjemme, lese, høre på musikk
Rusle rundt i nærmeste kvartaler, spise lunsj ute
Gå på Nasjonalgalleriet, drikke afternoon tea der, kjøpe en etterlengtet plate etterpå

UPDATE:


Majoriteten stemte på alternativ tre - og jeg gjorde hva dere befalte. Men det som er så fint med fridager, er at man faktisk rekker alle tre mulighetene! Jeg blir hjemme resten av dagen, leser og pløyer meg gjennom cd-hylla.


9 kommentarer:

Anonym sa...

Du må jo oppgi værsituasjonen der du er! Det vil i alle fall være avgjørende for min stemme :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Det ser vekslende ut - plaskregn på morgenkvisten, men nå lysner det. Har ingen forhåpninger om sol fra skyfri himmel, men det er absolutt en værtype som innbyr til alle tre alternativer for min del :)

Anonym sa...

Fabelaktig fredag i dag! Avspaserer fra jobben, planlegger lunsj ute i sola. Resten av dagen er åpen for det som måtte skje, helst vil jeg tilbringe den utendørs!

Anonym sa...

I dag stiller jeg på jobb med nyklipt sveis og sort/hvitt antrekk. Skal ut å kjøpe meg cappuchino og wienerbrød i lunchen, som jeg skal nyte ute i varmen.

Delirium~ sa...

Siden det plasker her jeg ser ut av kontorvinduet mitt i Oslo stemmer jeg for en innedag. Noen dager kan man være inne med varm te og musikk uten å føle det aller minste sting av dårlig samvittighet for et sted man burde vært -

Mari sa...

Jeg stemmer for siste alternativ!
Selv kjörer jeg på casual glam idag, ettersom jeg sykler til jobben. Et genserskift da jeg kom fram er nok dagens mest glamouröse: fra utslitt gammel bommullsgenser (H&M) til en fin, litt tung, svart genser/bluse fra Filippa K. Min favoritt, og fått på salg til halv pris.

Anonym sa...

Stemte for innedag jeg..
Lengter etter sofahjørnet, en god bok, pledd og noe varmt i koppen i dette været som er i Oslo i dag!
Lyspunktet er middag med gode venninner på tapas restaurant i kveld:)

Anonym sa...

Endelig glamorøs fredag i solskinn! Hurra! Juristen stiller i den lille sorte, bringebærrøde sko og lepper, samt diger hårblomst. Bli hjemme og slapp av med te og musikk! Bach og Callas venter meg i kveld- kan det bli mer glamorøst?!

Anonym sa...

Du har allerede glammet deg gjennom en fin dag, leser jeg. :)
Høres veldig bra ut!

Jeg har vært gjennom første arbeidsdag i et nytt firma. Jobber nå i IT-firmaet Avanade. Så da ble det smale jeans med høyt liv, nette spasersko med litt hæl, grå pen t-skjorte med søt hals og sort cardigan i anledning dagens regn. Toppet med langt halskjede i sort og sølv.
Dagen avsluttes i 40-års-lag, så da er det omslagskjole fra Diane von Fürstenberg og søte sko fra Camper.

Populære innlegg