lørdag, juni 09, 2007

Statusrapport fra Glamourbibliotekaren

Dagens soundtrack


Lørdag og fri, herlig herlig herlig. Det nærmer seg 30 grader i skyggen, det vil si altfor varmt til å sitte ute i sola, så jeg benytter sjansen til å gå gjennom sommerklærne mine. Akkompagnert av Astrud Gilberto - bossanovaen og hennes kjølige stemme hører virkelig sommeren til. Alle dører og vinduer står på vidt gap, så her er det gjennomtrekk og flagrende gardiner og riktig behagelig.

Dessuten starter jeg et nytt prosjekt i dag - å gå strategisk gjennom øyenskyggene og leppestiftene mine. Det vil si at jeg bruker én ny leppestift for hver dag, og kanskje to øyenskygger. Rett og slett for å gjenoppdage glemte farger, eller finne ut hva som ikke funker lenger sånn at det kan kastes istedet for å ta opp plass i skapet. Nerdete - JA, men så er man jo bibliotekar og glad i å organisere også. Klassifisering av leppestifter burde jo være en ekte glamourbibliotekars førsteprioritet!

Senere i dag bærer det ned til operaen, med muligheter for en GELATO - det er jo tross alt italiensk opera man skal høre.

God helg, kjære lesere!

p.s. Og dette var innlegg nr. 1000!

2 kommentarer:

Jenny B sa...

Jag kommer också att gå igenom mina ögonskuggor från början till slut, för att se om jag glömt några pärlor, och kanske hitta nya kombinationer. Det passar så bra, för de ligger sorterade efter färgordning i mitt Claes Ohlsson-skåp. Längst upp till vänster ligger ljusa färger; "hudfärgat", vitt, ecru, ljust rosa och allt däremellan. Det är färger som fungerar jättebra på soliga sommardagar, sådana som vi har nu.

Glamourbibliotekaren sa...

Du er så smart som har sånn ordning&reda. Det er vanskelig for min del, for de fleste single skyggene mine (nesten alle er fra MAC) har jeg satt inn i en palett med plass til 15 stykker. Og ellers har jeg stort sett duoer og kvartetter. Begynn øverst til venstre! :)

Populære innlegg