torsdag, juni 14, 2007

Tidlig start på Glamorøs fredag


Min glamorøse fredag flyter visst litt ut denne uka, og begynte allerede i dag klokka 13 med dyprens på mitt lokale velværesenter. Hvis noen av dere ikke har vært hos profesjonell hudpleier, vil jeg virkelig anbefale å ta en tur. Det koster omtrent like mye som å klippe seg hos frisøren, til og med billigere noen steder, og føles veldig bra. Nakke- og skuldermassasje er ofte inkludert, og man får med seg prøver på fine produkter. Jeg er veldig fornøyd med Decleor, som de bruker på min salong. Så nå er huden min happy etter behandling med peeling, masker og oljer, øyenbrynene mine ble fikset litt på, nakke og skuldre er glade og avslappede, og jeg gikk også til innkjøp av en Decleor fuktighetsmaske.

Vel anvendte (ferie)penger!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh! *misunnelig* jeg har ikke tatt en dyprens siden jeg begynte å studere igjen, men det burde absolutt legges inn i budsjettet.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det koster jo omtrent det samme som et frisørbesøk, og mange har jo omtrent ingen sperrer på hvor mye penger de bruker på håret. Men huden bør jo også prioriteres :)

AM sa...

Hva gjør en dyprens egentlig? Fikser det svarte prikker og store porer f.eks.?

Glamourbibliotekaren sa...

Det fikser absolutt svarte prikker, men porestørrelsen er det ikke så mye å gjøre med. Dvs om man får has på noen svarte prikker, blir ikke porene større i allefall.

Anonym sa...

Hei!
Tør jeg spørre hvilken hudpleiesalong du går til? Jeg kunne tenke meg en dyprens, men som ny i Oslo aner jeg ikke hvor det er best å gå..!
God sommer videre!

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Jeg liker Sagene Velväresenter veldig godt. De er proffe.

Populære innlegg