mandag, juli 23, 2007

Chanel


Ok, litt mer høst. Chanels høstkolleksjon er så lekker!! Jeg håper virkelig disse fargene kommer til Norge også. Chanels øyenskyggekvartetter består ofte av en hvit, en fersken/gull, en rosa og en gråbrungrønn - og høstens kvartett er ikke noe unntak. Men akk, så fin.... Neglelakken og lipglossen ser smashing ut også. Og leppestiften naturligvis. Forøvrig har jeg merket meg at de amerikanske skyggene som er firkantede, har dårligere kvalitet enn de europeiske, som er runde. Vet ikke hvorfor. (Men det er jo uansett ikke noe poeng i å kjøpe Chanel i USA, det er ikke billigere der)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Denne dama har alltid beundret fargene på øyenskyggene til Chanel, men blitt skuffet hver gang jeg har forsøkt de. De er rett og slett for tørre i konsistensen for min smak.

Godt er det i alle fall at jeg finner flotte farger hos Clinique og Lancome som er "fuktige" nok og sitter godt :)

Rougen til Chanel er derimot overlegent best!

Glamourbibliotekaren sa...

Så synd - de jeg har er nemlig helt perfekte! :) Har du forsøkt alle typene? Det virker som konsistensen varierer etter farge også; de som er mest glitrete har jo mye større partikler og er eklere å få til å sitte (uansett merke). Jeg har Influences og Nymphea-kvartettene + et par single, og det er ikke noe å si på kvaliteten der :) Både Clinique og Lancome har flotte farger, så man skal vel uansett få dekket behovet! :)

Anonym sa...

Behovet ja, det er vel dekt kan man si. Har en forkjærlighet for å handle sminkesaker, men bruker jeg det hver dag, eh nei...

Tør ikke tenke på hvor mange tusenlapper jeg har liggende som jeg bare bruker av og til. Men gøy er det jo :)

Populære innlegg