mandag, juli 23, 2007

Det er ikke bare jeg som er glad i parfymer!


Den som synes at JEG har mange parfymer, kan jo ta en titt på Donatella Versaces parfymesamling. Hun har samlet siden hun var 16... Aaaaah. Et sånt skap skulle jeg GJERNE hatt. Eller et eget rom for parfymer... (Akkurat nå har jeg litt vanskelig for å rettferdiggjøre hvordan jeg kan bruke et eget rom til parfyme ettersom jeg og glamourgemalen bor i en toroms.)

I en utgave av Allure for to år siden var det et enda større bilde av parfymesamlingen. Jeg drar kjensel på mange flasker.

(bilde scannet fra US Vogue, juli 2007)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor lenge kan man oppbevare en parfymeflaske? Og hvordan bør den i så fall oppbevares best mulig slik at man kan nyte den lengst mulig?

Glamourbibliotekaren sa...

Det kommer helt an på parfymen. Jeg har noen som er 12-15 år gamle som er helt fine fremdeles, De bør oppbevares tørt - altså ikke på badet. Og gjerne mørkt. Noen har dem i kjøleskapet - jeg vet ikke om det er nødvendig. Men et mørkt skap er sikkert fint.

Anonym sa...

Jeg har mine i et eget kjøleskap i kjelleren om sommeren. Om vinteren lagrer jeg dem på soverommet; mørkt er visstnok det som er viktigst for å bevare parfyme. Flere parfymefirmaer selger sine dufter i aluminiumsbeholdere nå.
Molinard f.eks, som har en helt vidunderlig parfyme ved navn Habanita..

Glamourbibliotekaren sa...

anon: Ja, Habanita er fin. Ellers oppbevarer jeg mine parfymer i en fin gammel femtitalls skjenk av eik e.l.

Populære innlegg