søndag, juli 01, 2007

Oppsummering: Glamourbibliotekaren tester Kragerø Spa & Resort


Nå sitter jeg i resepsjonsområdet og venter på min glamourgemal, og i bakgrunnen går "Careless Whisper" i panfløyteversjon. Hva er det med spa/hudpleiesalonger og panfløyter?? Er det meningen det skal være avslappende? Jeg blir bare fnisete og anspent når "It must have been love" med Roxette strømmer ut av høyttalerne, og ser for meg Per Gessle med panfløyte, dansende omkring massasjebenken...

Jeg kan anbefale dette stedet for den som vil ha en weekend med tilgang til diverse behandlinger, og det er pent interiør her - steiner overalt og møbler av "ubehandlet" tre som sikkert skal gi assosiasjoner til strandkant og driftwood. Det er lyst og føles luftig. Noe står dog igjen for å gi et fullverdig spa-inntrykk, og det er f.eks. frokosten - standard hotellfrokost, litt kjedelig - man kunne kanskje ønske litt mer spennende økologisk mat og sånt, ettersom de har fokus på helse og velvære. Teutvalget er Twinings, ingen grønne teer eller urte-teer. Dessuten er det jo golfere overalt, i bassenget, i hotellbaren.. no further comments. Men de tilfører jo stedet et visst ... harry-preg. Også er det som sagt mye bygging og bråk fra traktorer og gravemaskiner her, men det tar vel slutt når de er helt ferdig med stedet.

Behandlingene jeg fikk var helt ok. Klassisk massasje som virkelig tok for seg stresspunkter i nakke, skuldre og korsrygg. Og en times fotbehandling med fotbad, peeling, maske og massasje. Bassengene var også herlige (om enn litt små), man kunne svømme gjennom en dør og ut i friluft, og det var boblebad både ute og inne. Det var også flere badstuer, samt saltvannsbad.

Rommet vi først fikk tildelt, lå i et annet bygg og var vanskelig å finne. Verandaen lå rett ut mot golfbanen. Vi ba om å få bytte, og fikk istedet et rom i hovedhuset med utsikt utover sjøen og Kragerø. Mye bedre!

Alt i alt er jeg fornøyd. Men jeg ville valgt en søt liten hytte i Portør any day! Spa i dette formatet er nok ikke helt min greie.

(NB!! Hvis noen skulle tro det, er jeg IKKE sponset selv om jeg har skrevet litt om dette oppholdet disse dagene - jeg lover dere at Glamourbibliotekaren er fri og frank og lar seg ikke kjøpe! Det kunne ikke falle meg inn å reklamere for noe på oppfordring, og om jeg skulle tilbys freebies som jeg velger å omtale, vil jeg aldri holde det skjult for mine lesere!)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Glad dere hadde en fin helg. Du har virkelig satt meg på ide til å feire ettårs bryllupsdag (om en liten måned) og jeg leter nå etter spa i Luleå, Sverige hvor vi kommer til å befinne oss på dagen (en søndag, kanskje ingen spa åpne da, men kan ta dagen før eller etter). Spa og/eller fotbehandling, det hadde vært noe. Forøvrig skal jeg på spa alene i morgen, gavekort fra mann til bursdag :-)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, og takk for fin informasjon om store konsertbegivenheter! Klem fra mamma.

Glamourbibliotekaren sa...

Emma: Enjoy! :)

Mamma: Tusen takk!

elisabeth sa...

Regner med du sender en link til innlegget, til hotellet!? :) De kunne trengt litt oppstramming hvis de virkelig serverer døll frokost og PANFLØYTEHITS. Ærlig talt. Ekte spa-entusiaster vet at that just doesn't cut it. De får ta seg en studietur...

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth: Har ikke gjort det, men det er kanskje en idé...? Eller kanskje de googler seg selv en vakker dag og finner bloggen....?

Anonym sa...

:)

Ja, jeg fant bloggen !
Ble gjort oppmerksom på den på gruppen vår på Facebook.

Takk for fin artikkel. Kan jeg lage en link til den fra hjemmesiden vår (http://www.kragerosparesort.no) ?

Vennlig hilsen
Petter Jørgensen

Glamourbibliotekaren sa...

Petter J: Ja, det må du gjerne gjøre (hvis du ikke er redd for at golferne føler seg trakassert når jeg nå har generalisert dem som harry)
:)

Populære innlegg