onsdag, september 19, 2007

Finn stilen: September song


Oh, it's a long, long while from May to December
But the days grow short when you reach September
When the autumn weather turns the leaves to flame
One hasn't got time for the waiting game

Oh, the days dwindle down to a precious few
September, November
And these few precious days I'll spend with you
These precious days I'll spend with you
(Maxwell Anderson)

Cardigan med hette fra Sonia Rykel, hvit bluse fra Oasis, jeans fra Citizens of Humanity, gummistøvler fra Marc Jacobs, skjerf fra Dorothy Perkins, øredobber fra Julie Sandlau, blush i fargen Tea Rose fra Chanel, og Hanae Mori eau de parfum.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fin collage! Jeg gleder meg til søndagsturer på kalde klare høstdager!

Anonym sa...

Nå lager du collager oftere igjen. Yay:)Jeg synes gummistøvler gjør en regnfull høst mer glamorøs. Lite glamorøst med kalde tær i våte sokker og sko. Glamfaktoren er jo da også høynet betydelig med mer freshe støvler å velge i(ikke et vondt ord om trauste Viking, men stilige er de ikke). Fra før har jeg røde fra Ilse Jacobsen og her om dagen kjøpte jeg meg brune fra Hunter. De fikk seg en ilddåp i går og jeg må si jeg følte meg vel der jeg trippet av gårde med de på og en matchende paraply over oppsatt hår:). Tips; du har tatt med paraplyer i noen av collagene dine, men kunne du tenke deg å ta med noen flere nå i høst? Praktisk glamour er vår venn og det regner jo støtt i dette flotte landet. Gratis reklameparaplyer har kun en positiv side; de er gratis.

Glamourbibliotekaren sa...

Hehe, jeg er eier av et par svært trauste grønne vikingstøvler, og liker dem godt! :) Men det er veldig bra at gummistøvelmarkedet har eksplodert de siste årene så alle kan finne noe som passer dem. Paraplyer dukker kanskje opp i collager; kommer helt an på tema og inspirasjonen! :)

Anonym sa...

Sant, sant. Nå tenkte jeg mest på de hvite (og blå) seilerstøvlene. Viking har jo kommet seg de også, med mer farger. Funksjonen er det som sagt ikke et vondt ord å si om:)

Vera sa...

Underbart kollage. Jag vill ha allt :-b

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg også... *sukk*

Populære innlegg