lørdag, september 15, 2007

Beauty Report


I min store høstopprydding som inneholder komprimering av plass både i loftsbod og badeskap, har jeg nå kommet til rapporten over produkter som er tømt siden prosjektstart:

*Neutrogena Body Moisturizer - denne er en favoritt som er litt vanskelig å få tak i. Ikke så moro at den er tom.
*Yves Rocher lavendel-fotkrem - nok en favoritt; denne kjøper jeg til stadighet.
*Make Me Smooth Polish Me Up Body Scrub - favoritt.
*Palmer's Cocoa Butter Body Lotion - også favoritt. Litt teit av meg å bruke opp alle favorittproduktene først...
*Nuxe moisturizing mask - helt ok ansiktsmaske
*Make Me Smooth Clean Slate Body Wash - fin dusjsåpe
*Yves Rocher Aqua Peeling - niks. Funket overhodet ikke
*Make Me Smooth Shea Butter - fin for tørre hender.
*Lush Kharma Cream - lukter veldig godt, tror jeg må kjøpe denne på nytt ved anledning
*Crabtree&Evelyn Aloe Vera Lotion - denne likte jeg ikke noe særlig.
*Crabtree&Evelyn Vanilla Body Lotion - utgått, men jeg har parfymen fremdeles. Dessuten minner den ganske mye om Body Shops vaniljeprodukter.
*Cliniderm ansiktsvask - helt ok
*Matrix Sleek Look Smoothing Masque - ikke veldig bra. Håret ble litt flatt og dødt.
*John Frieda Beach Blond saltvannsspray - håret blir fint når man tar i litt, og veldig rart om man tar i en spray for mye.

Nå er det MYE bedre plass i skapet mitt. Men fremdeles er det masse å ta av, så jeg har ingen planer om nye innkjøp med det første.

Noen andre som har rapporter å komme med?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Burde sikkert ryddet ut litt skjønnhetssaker jeg også, men får meg ikke helt til det. Istedet ryddet jeg i klesskapet og byttet ut sommerklærne med vinterklærne. Ble enda en bærepose til Fretex, det, gitt.

Anonym sa...

Har brukt opp noe av hudpleiesakene fra Kanebo, men har også nye produkter derfra på vent. Så vente-produktene har bare fått plass inni skapet.
Ser ellers ut til at flere ting får gå i søpla, som bodylotion som klumper seg, lipgloss som bare er klissete etc.

Jeg har satt meg fore å redusere mengden neglelakk. Har fått litt dilla etter å ha bestilt hvit og lysrosa fra Essie, og fått til fransk manikyr ganske bra. Men for å redusere mengden neglelakker, så får det bli veksling mellom fransk og ensfarget framover.

Har også en plan om å redusere mengden stylingprodukter til hår. Enten ved å bruke dem opp, eller kaste de som er helt katastrofale på mitt hår.

Glamourbibliotekaren sa...

Kristine: Det er mitt neste prosjekt! :)

Kaisa: Ja, produkter som er DÅRLIGE må man jo bare kaste. Jeg har noen hårstylingglaze-greier fra KMS som bare etterlater hvite klumper i håret. Nice.

Spis, løp, les sa...

Hva er det med KMS? Håret mitt blir bare hvite klumper av sjampo, balsam og stylingprodukter. Er det lov å kaste slike produkter eller må jeg bruke de til noe?

Glamourbibliotekaren sa...

Kamilla: Kast dem! og husk det til neste gang, så du ikke kjøper dem på nytt, haha. Jeg har hatt en lei tendens til å tenke "..jomen kanskje det var noe feil med akkurat den flaska jeg hadde...", kjøpe på nytt, og bli like skuffet igjen :-D

Anonym sa...

Nesten ferdig med grusomt renseprodukt fra MDformulations, som svir, svir, svir.. Og nå må jeg skaffe meg noe nytt som sikkert heller ikke funker (desillusjonert og har derfor ikke pælmet produktet). Har noen tips til gode hudpleieprodukter for uren men sensitiv voksen hud ville jeg bli lykkelig!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: oioioi, ikke bruk det hvis det svir! Kast det! Gå til en utdannet hudpleier og få anbefalt produkter som passer akkurat til din hud. Det lønner seg i lengden selv om det kan bli litt dyrt der og da. Jeg vil jo anbefale Decleor, som er min favoritt.

Spis, løp, les sa...

Jeg har brukt opp Kanebo-tingene mine, med unntak av en krem som kan få stå til neste sommer.
Så nå er det tilbake til min favoritt, Babor. Merket er rent og passer veldig godt til min sensitive hud. Anbefales!

Anonym sa...

Prøver å finne ut om det er noen her i Norge som selger Palmer`s cocoa butter for å forebygge strekkmerker. Please!!hjelp
Ingrid

Glamourbibliotekaren sa...

hei, jeg vet at noen slike afrohår-butikker selger Palmer's, men om den forebygger strekkmerker tror jeg er individuelt. Det er jo en vanlig bodylotion.

Populære innlegg