fredag, september 21, 2007

SATC - the movie


Nå har de altså begynt å spille inn filmen "Sex&theCity". For tre år siden sa de at det aldri kom til å bli snakk om en film. Og jeg må innrømme at jeg syntes det var helt ok, for slutten på tv-serien var jo veldig lykkelig, var den ikke? Hva er poenget med å lage en film - egentlig? Jeg kommer helt sikkert til å se den, og til og med synes den er morsom, men jeg synes allikevel det er en risk å ta ettersom serien var såpass populær. De hopper etter Wirkola (som i dette tilfellet er tv-serien, altså dem selv) - og det kan fort ende med magaplask. Det vil jo vise seg.

Nei, jeg skal ikke være negativ, det blir sikkert morsomt. Men... If it ain't broke, don't fix it. Jeg mener det har vært lignende tilfeller før der noen har forsøkt å skvise alt de kan ut av en suksess, også har det blitt fiasko. Og selv var de jo så sikre på at de ALDRI skulle spille inn film. Men det blir sikkert mange motetips å plukke opp.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Friends-folkene bedyret jo også at det ikke skulle bli noe mer, verken enkeltepisoder eller filmer. Jeg føler meg likevel ikke helt sikker... Håper det ikke kommer mer.

Anonym sa...

Mulighet for fiasko eller ikke så kilte det i allefall litt i magen når jeg så bilder av Carrie & Mr. Big i gang med å filme i går. Fall høyden er stor, men jeg gleder meg allikevel.

Anonym sa...

Leste i The Daily Mail at det blir en ordentlig lykkelig ending for Carrie og Big! Bare det er jo noe!! Liker forresten den gylne Eiffel Tower vesken hennes!

Lulubelle X

Populære innlegg