mandag, september 03, 2007

Waaah


I dag måtte jeg hente Vogue (US) på Posten. Septembernummeret var større enn noensinne, og fikk altså ikke plass i postkassa mi!! For to år siden kjøpte jeg septemberutgaven på vei hjem fra New York, og puttet det i en pose. Hankene røk etter få sekunder. Men årets utgave er på enda flere sider - 840 i alt. Vekt: 1,8 kilo. Lurer på hvor mye av det som er reklame. 1,4 kilo kanskje? Dette er galskap, haha!

10 kommentarer:

Spis, løp, les sa...

Jeg fikk det faktisk i posten, slapp å hente mursteinen selv. Kan trøste med at det er mye bra lesestoff, selv om du risikerer senebetennelse når du blar gjennom. God lesning!
Kamilla :-)

Glamourbibliotekaren sa...

jo takk. Har såvidt begynt, men har så mye annet å lese først.

Anonym sa...

Nå gleder meg til mitt nummer av Vouge (UK) kommer i posten. :)

Anonym sa...

Hvor mye betaler du for abonnementet ditt? jeg har tenkt på å skaffe meg et, enten US eller UK-utgaven, men lurer på hva som lønner seg økonomisk?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg husker ikke hva jeg betaler - jeg har betalt for flere år i gangen. US Vogue er jo stort sett billigere enn UK, men jeg liker UK bedre. US er tjukkere men har mer reklame.

Ladybird sa...

Det glade vanvidd :)

Anonym sa...

selges Vogue både fra Amerika og England? Isåfall hvilke av disse er best å kjøpe.Så et vogue på Narvesen i Steinkjer, men det liknet ikke det bladet du la ut på siden din.:)

Glamourbibliotekaren sa...

Ova: I Norge selges amerikanske, engelske, tyske, franske, russiske og italienske Vogue, så det er bare å fråtse! :)

Anonym sa...

Hehe! Artig at du sier det, jeg opplevde nemlig akkurat det samme med årets septemberutgave innkjøpt i San Francisco. Sammen med septemberutgaven av Harpers Bazar, røk posen før jeg var ombord i flyet..

Glamourbibliotekaren sa...

Det er jo komisk - man føler seg så smart når to kilo Vogue deiser i gulvet på det mest upassende tidspunkt.

Løsningen på det i USA er jo at de bruker to poser hver gang. På samme måte som de bruker to pappkrus når man kjøper kaffe - kaffen er for varm, posen er for dårlig - ergo to av hver. Miljøsvin...

Populære innlegg