fredag, oktober 26, 2007

Glamorøs fredag

Hola!
Det er fredag igjen, men ingen kake i dag - etter gårsdagens utskeielser på United Bakeries (karamell/pecan-terte...) må det strammes litt inn. Uansett, fredag er fredag, og skal nytes om man sitter i skranken eller for seg selv på glamourkontoret. Glamourbibliotekaren fordyper seg i Beethoven iført øredobber fra Givenchy, plommerøde lepper fra YSL (#130), Robert Piguet Bandit parfyme og ellers en svært casual stil (jeans & joggesko). Ettermiddagen skal nemlig tilbringes sammen med søte små nevøer, brio togbane og bøker. Og blir det klar himmel i kveld: En måneskinnstur ved midnatt med min elskede. Nå: En kopp grønn te fra Paris; Mariage Frères Thé sur le nil.

Ha en fin dag, mine venner!

mvh
Glamourbibliotekaren

P.s. Konserttips i helgen: Oslo Domkor framfører oratoriet "Paulus" i Pauluskirken på løkka. Mendelssohn var den som gravde frem en glemt fader Bach og gjorde han populær igjen, hundre år etter sin død, og er tydelig inspirert av han i alle sine kirkemusikalske korverker. Anbefales!!

7 kommentarer:

ancha sa...

Vinteren gjør meg en smule mindre glamorøs, men prøver å få til litt! Selv om det er jeans i dag er det "diamanter" i ørene, leppestift fra Chanel (rouge allure,nr.10 Attitude) og en lyseblå kasjmirgenser. Ha en fortreffelig helg!

Randi sa...

Endelig fredag:) I dag har jeg på meg min nye Chanel Rouge Noir og høyhalset genser i samme farge. Ved siden av har jeg mørke jeans fra ernest sewn. I kveld skal jeg ut å gå måneskinnstur med mannen og hunden:)

gullpels sa...

Lønsjen i dag blir en latte og frukt-og nøttescones fra United Bakeries... de er fantastiske! Lett å falle for fristelsen når de har åpnet noen meter unna jobben min på Majorstua!

Ellers er jeg kledd i sorte Acne-jeans, pudderrosa silkejakke fra Stella MacCartney/HM, høye hæler og hestehale. Glamorøs makeup: Chanel Rouge Allure nr. 17 på leppene, Chanel Ballerina på neglene (den fineste blekrosa-fargen jeg vet om), juksegull-øredobber og Acqua di Parma Iris Nobile bak ørene.

Og i dag hører jeg på Nina Simone, noe som er perfekt når jeg sitter og ser utover Frognerparken i nydelig høstfarger!

Hilsen Gullpels

Kaisa sa...

I dag har jeg prøvd å kombinere varme og glamour etter beste evne. Lilla topp under grå spencerkjole i ullstoff, grå strømpebukser med sort mønster og sorte skoletter med offwhite stikninger. De er kjøpt i Italia for 6 år siden, men jeg har ikke brukt dem noe særlig før de siste ukene. I går fikk jeg kjøpt thinsulate-såler til dem, så de ikke blir så kalde. Yey for ting man gjenfinner i skapet sitt. Kroner det hele med et langt lilla "silke"-skjerf jeg fant mellom avlagte ting i boden og min favoritt-cardigan i brunlilla ull med fuskepels. Kjøpt på H&M for noen år siden, og fremdeles like fin. Essie "Ballet slippers" på neglene, 8 Hour creme lipgloss i Berry (rød) på leppene og litt eyeliner og mascara på øynene. Plan for helgen: Jobbe, besøke familie og så hente min kjære på Gardermoen på søndag.

Anonym sa...

Ikke alfor glamorøst her, det var jo så kaldt i dag tidlig. Jeans og høye converse med pelsfôr. Topp fra Mango i høstens sennepsfarge, og sort, lang og velbrukt favorittcardigan fra Filippa K. Eyeliner i ny plomme/illafarge fra Chanel, og lilla dinglende ørepynt. I helgen blir det planting av tulipaner på verandaen og amaryillis og svibler inne, og hyttetur i morgen. H

elisabeth sa...

Barseltilværelsen er ikke alltid like glamorøs - gulpeflekker på favoritt-Filippa K.-cardiganen er IKKE gøy. Men det som mangler av kles-glamour tar jeg og tvillingjentene på 2 måneder igjen på andre måter. De får litt glam-indoktrinering når de om en stund må bivåne mammas sminkerituale (de tier alltid still da, faktisk). Nå sover de formiddagslur til Mozarts klaverkonsert i d-moll, mens sola skinner inn gjennom vinduene, inn i den hvite stua og stråler ned på de små ansiktene. Det er temmelig glamorøst det også... God helg!

Nanne sa...

Nydelig vær i dag for første gang på 6 uker - strålende solskinn, kjølig og friskt! Pga jobbmøte i dag ganske klassisk antrekk - sort dressbukse, sort V-halsgenser med champagnefarget satengbluse under, og sorte, høyhælte støvletter på bena. Champagnefarget øyeskygge og sort mascara fra MaxFactor, pudder og rosa leppestift "Nude 232" fra L'Oreal. Parfyme Dalissime fra Salvador Dali - i likhet med Laura Biagiottis "Roma" en parfyme jeg aldri blir lei!
Har huset for meg selv i helgen og skal utnytte situasjonen til fulle med deilig karbad og head-to-toe egenpleie. Ha en fortreffelig helg!

Populære innlegg