fredag, november 16, 2007

Glamorøs fredag


God morgen fra yndlingsstolen foran kaminen! I dag har jeg tenkt å utfordre skjebnen og meg selv, og følge deres forslag om å kjøpe vintersko om morgenen før rushet setter inn. Jeg tar med Glamourgemalen som lykkebringende element, da det var han som kjøpte vintersko til meg forrige gang (og de passet perfekt). Men først: Avisene og frokost.

Helgen blir meget sosial og veldig hyggelig, men jeg har jo ikke tenkt å svikte mine kjære lesere av den grunn.

Håper alle har en riktig fin fredag!

9 kommentarer:

Anonym sa...

I dag er jeg ny (nesten) fra topp til tå. Hadde fri i går og i tillegg fikk jeg lønn, så klarte å svi av noen tusen på shopping. Derfor har jeg på meg nye støvler fra ilse jacobsen og ny cardigan i lammeull. I kveld skal jeg på besøk til en veninne, og resten av helgen skal jeg jobbe. Dere får nyte helgen dere som har fri:)

Nanne sa...

Dagen i dag er relativt uglamorøs i det minste i klesveien. Koksgrå klassisk bukse i ullblanding, sort finstrikket polo og sorte "fornuftige" støveletter pga slapsevær. Skal imidlertid på jentetur med noen av mine kvinnelige kollegaer etter jobb i dag, så i kveld blir det både utendørs badestamp (hvis været holder), god mat og vin. Gleder meg! Ha en fortreffelig helg, alle sammen!

Anonym sa...

Føler meg ikke særlig glamorøs i dag, var 19 timer på jobb i går og har fått ca 4 timer søvn. Min skjønnhet er avhengig av noen timer mer enn det. ;)
Blå langermet topp, litt mørkere blått "silke"skjerf knyttet stramt 2 ganger rundt halsen, grå ullblandingsbukser med artige knapper og italienske skoletter, lysebrunmelert ullcardigan med fuskepels og sorte pulsvarmere med perler.
Plan for helgen: Sove, rydde klart til visning, hente min kjære på flyplassen og så slække. Gleder meg til alt annet enn ryddingen.

Anonym sa...

Er casual i dag, med kasjmircardigan over babydollkjole og støvletter. Startet dagen med deilig yogatrening. I helgen blir det en del jobbing, men også en del avslapning samt utprøving av sunne vegetar oppskrifter. Gleder meg! Kanskje lurer jeg meg en tur på Gimle kino også..

frikke sa...

Lykke til med skokjøp :)
Helgen skal brukes til å flytte en 80 år gammel mormor til ny leilighet. Tross uglamorøs oppgave, kan det muligens dukke opp noen glamorøse godbiter i ryddesjauen.

Anonym sa...

Etter å ha brukt opp glamour-kvota allerede på onsdag (høye hæler, kjole og meget god middag på fin restaurant) protesterer både kneet og lommeboka..

Det er derfor joggesko idag, samt taita jeans, svart polo og mosegrønn lammeullcardigan. Helga blir rolig, det er mulig jeg eier min egen leilighet om et par timers tid og dermed har jeg brukt opp både penger og stress for flere uker fremover ;)

God helg alle!

Anonym sa...

Forresten, de danske Andefødder anbefales som vintersko! Rågummisåle, kalveskinn og foret med ull. Vokses/smøres/impregneres og vips; klar for all slags føre.

Anonym sa...

Ah, Juristen har en svært glamorøs fredag på tross av elendig vær! Kurs ble avsluttet tidlig og jeg er forunderlig tidlig hjemme etter bok- og musikkshopping. Her drikkes det te fra Mariage Freres i flakkende talglys, Morgenbladet, Charpentier, sort ullkjole fra Paris, perler og Serge Lutens. Middag på kafé med venninner før Vildanden i kveld, og mer te på kafé deretter. O glede! God helg til alle:-D

Anonym sa...

Min glamorøse fredag består i å gå til hudpleie nå i ettermiddag. Med andre ord vil jeg ikke se særlig glamorøs ut resten av kvelden - rødsprengt etter dyprens og øyenbrynsnapping - men, alt ser vel forhåpentligvis bedre ut i morgen!

Populære innlegg