fredag, november 23, 2007

Glamorøs fredag


Glamourbibliotekaren og Billie Holiday hilser eder fra glamourkontoret! Helgefølelsen er her til tross for jobb i morgen tidlig. Lørdagsjobbing har egentlig aldri føltes som ordinær jobbing?! Fra mine dager som medarbeider i platebutikker husker jeg at det alltid var hyggelig stemning på lørdager, særlig før jul da man virkelig kunne utfolde seg og pushe musikk på alle rådville som kom innom med julegaver i tankene.

Fredagen feires med mormors parfyme (Chanel no.5) og farmors grønne smykke, og forhåpentligvis nok motivasjon til å komme meg gjennom alt jeg skal! Kvelden tilbringes i lystig lag med to nevøer.

Ha en fin dag, mine kjære venner!

17 kommentarer:

Anonym sa...

I dag feirer jeg med helsvart under, og paprikafarget vest i silke/kasjmir oppå. Måtte jo ha svart, for å matche med bilen vi skal kjøpe i dag *sniff*. Jeg er dog ikke sikker på at det blir fargekoordinering bil/antrekk alle glamourøse fredager fra nå av! :-)

Planer for helga: Rånetur med nybilen for å besøke gode venner langt unna, kveldselskap hjemme på lørdag. Noen som har gode ideer til å putte oppi en pastasalat?

Anonym sa...

Beige mohairkjole, lilla belte og skjerf og grå underkjole som synes i halslinningen. Prøvekjører sorte støvletter jeg kjøpte i London for 2 år siden, de er egentlig ganske vonde på foten min. (Mulig å selge på QXL?)
Plan for helgen: Slækking + middag hos svigers.

Anonym sa...

Startet dagen med soltime hos brun&blid, og deretter en caffe latte og nystekt brød. I dag skal jeg ikke på jobb før halv fire, så skal prøve å få lest litt frem til da. Antrekket er foreløpig ganske uglamorøst, grå lammeullsgenser og jeans, men skal ha på meg kjole når jeg skal på jobb.

Anonym sa...

Helsvart antrekk i feminin "boyfriend-look" her (nødvendig når man er en spinkel, liten jurist blant viktigperer..), med arvede perlesmykker fra mormor, Chanel no 5 (som forøvrig var farmors favoritt)og selvsagt veldig høyhelte støvletter. Kafé, kino, musikkshopping og utnytttelse av herlig nysnø i helgen:-D

Nanne sa...

Litt vinterglamorøs i dag i koksgrå klassisk bukse i ullblanding (en gjenganger på denne tida av året!)og lys grågrønn V-halsgenser med et glimt av sort blonde under. En touch av øyeskygge i samme farge som genseren, og mørk rød leppestift fra Dior.

I helga skal jeg besøke svigermor -som er verdens søteste dame - og så blir det lutefiskaften sammen med venner lørdag kveld.

Fruen - chilikrydret kylling er godt i pastasalat sammen med sorte oliven, grillet paprika og hjertesalat. Eller prøv skinke og forvellede, avkjølte sukkererter.

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Føler meg sånn passe uglamorøs i dag siden nesa er snufsete og håret bustete. Da må man trøste seg så best man kan med enkel latte og scones fra United Bakeries til lønsj! Ellers har jeg på meg mørkegrå cardigan, sorte trange Acnejeans, høyhælte støvletter og grått skjerf rundt den såre halsen min. På neglene har jeg Chanels Tulipe Noir og jeg lukter Diptyque-parfyme.

Min beste pastasalat:
Kokt pennepasta,
sukkerterter,
rød løk,
masse hakket persille,
stekt kyllingbryst i terninger (evt grillet kylling i biter)
ristede pinjekjerner
soltørkede tomater (det beste er semitørkede, de fåes på Oliviers&Co)
Alt blandes med ca 1 dl hjemmelaget pesto!

Anonym sa...

Hihi, jeg jobbet i videosjappe under min forrige studieperiode (midt på 90-tallet), husker spesielt da jeg pushet "La Belle Histoire" på en svær mc-dude. Han klaget aldri, så han var kanskje en fransk kjærlighetsfilm-elsker i kamuflasje :D

fruen: en blanding av flere salater er godt, og så ser det pent ut også. Ellers pleier jeg bruke vårløk, avocado, sukkererter, tomater (helst miniplomme), oliven, feta, pinjekjerner og gjerne noe søtt i tilegg som f.eks fersken eller mango (helst pakistansk fra innvandrerbutikk, den fra 'Bendit' er kjip).

Hvis du i tillegg lager egen pesto og rører inn i pastaen før du blander den i salaten, blir det ekstra godt :)

Anonym sa...

Hehe! Nice timing, Gullpels (og fin oppskrift!) :D

Bokomaten.. sa...

Hemma med influensa så känner mig itne så glamourös i min skottskrutiga flanellpyjamas.. Planen VAR fest i dagarna tre men förhoppningsvis orkar jag ialf ta mig till min mosters 60-årskalas på söndageftermiddagen..

Anonym sa...

helt klart lite glamorøs i dag, jobber hjemme. Er høygravid og trøtt. Har på koboltblå kjole (som nå er en tunika pga stor mage) og lyseblå kasjmircardigan pluss stramme jeans under. Blir nok en uglamøs helg også med mye jobbing og soving og babyforberedelser. Men har deilig te og myrra-lys fra diptyque, det hjelper alltids. Sammen med gode appelsiner. Og en fin liten bebis som sparker i magen :-)

Jenny B sa...

Jag har ljusblå topp, svarta byxor och mörkblå sammetskavaj. Till det har jag ett halssmycke i form av ett hjärta i blåskimrande opal. Ikväll skall jag på teater, hurra!

Anonym sa...

Sitter ved skrivebordet med en kopp grønn te og ser ut mot trær innehyllet i nydelig lett puddersnø og det snør fortsatt. Har på brun ull/kasmire cardigan, olivengrønn topp under, svarte bukser og brune lave og lavhælte støvletter til (vinteren har kommer til Trondheim med snøfylte veier og fortau). Miller Harris Coeur d'Eté og enkle sølv/hvitt gull smykker på. Skal bruke helgen til å pakke ut av utallige kasser, ordne og sortere. Vi har nemlig flyttet inn i nytt hus!

Helene sa...

åh..dere har jo alle så lekre klær. selv føler jeg meg faktisk ganske fabolous i dag selv, helsvart under, med en gullskimrende cardigan med kun en knapp øverst i halsen. Og jeg har tatt motet til meg og satset på en frisk leppestift for nesten første gang i dag. Valgte Glamourbibliotekarens tips fra Maybelline, dog i en noe annen farge. Men det føles godt, og glamourøst. Takk for tips! og ikke minst slo følgende setning veldig mot meg: lipgloss er for pyser. Fantastisk!

Anonym sa...

Lurer på en ting: er det å kreppe håret sitt en fin ting igjen? Har sett flere i dag som feirer fredagen med kreppet hår? Betyr det at jeg skal rote gjennom eskene mine etter den rosa kreppetangen min, eller bare la det være? Tror jeg stemmer for det siste. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Fruen: Grattis med bil! Hva blir første mål; Skatval? :-D

Kaisa: Høres veldig fint ut!

Randi: Lammeull og jeans er slett ikke uglamorøst - det er et av mine favorittantrekk!

Jurist: Nysnø, så deilig!

Nanne: Få høre mer om øyenskyggen!

Gullpels: Hvilken Diptyque?

Peanut: Haha, alltid morsomt å pushe helt andre genrer på folk!

Bokomat: Krya på dig!

Anonym: Jeg synes overhodet ikke du hører uglamorøs ut!

Jenny: Du kler blått! :)

Sol: Idyll.. Grattis med nytt hus!

Helene: GRATTIS med leppestift! Det gleder en glamourbibliotekars hjerte! :)

Ostepopp: Jeg ville ikke gjort det uansett hvor moderne det er, hehe.. Men hvis du vil; kjør på! ;-)

Anonym sa...

Høres ganske glamorøst ut, men hvis du hadde sett meg hadde du skjønnt hva jeg mener. Altfor stor, baggy genser, og ei utslitt olabukse. Men nå er jeg heldigvis litt mer glamorøst kledd; gammelrosa topp med dinglende øredobber i samme farge, olajeans med strømpebukse under og høye støvletter:) Vil bare slenge på en liten kommentar om at jeg håper at kreppa hår ikke blir inn igjen. Jeg har hvertfall ingen planer om å slenge meg på bølgen isåfall.

Glamourbibliotekaren sa...

Randi: I hear ya! Jeg vil heller ikke steke mitt hår på den måten :)

Populære innlegg