mandag, november 19, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Øredobber


Hei,
Er stor fan av bloggen din og får mange gode tips her.
Jeg har tenkt å kjøpe meg en enkel klassisk sort kjole til årets juleselskaper. Til den har jeg lyst til å ha noen fine hengende øredobber, tror ikke jeg vil ha smykke i halsen. Ser for meg noen som er litt store sånn at det holder med bare de, men samtidig ikke altfor prangende. Gjerne litt glam, men ikke for mye :) Men, har du noen tips om hvor man kan få kjøpt noen fine? Tenker litt dyrere enn hm, glitter og accesorize, men ikke altfor dyrt heller. Synes ofte de fra de "billig-kjedene" blir så fort matte.
Har du evt noen forslag til sko også? Lurer på om det blir litt kjedelig med helt sorte, eller hva synes du?

Med vennlig hilsen
Juleborddeltager


Hei!

Aller først: Jeg synes absolutt ikke svarte sko er kjedelige - så det kan du gjerne ha. Med mindre du finner noen fargede som du faller pladask for. Sølvsko matcher sølvsmykker, gullsko matcher gullsmykker osv.

Når det gjelder øredobber, er jeg enig i at det er best å gå litt opp i kvalitet, altså ikke satse på Glitter eller H&M. Accessorize kan være litt hit or miss - et av mine yndlingspar er derfra, og de er litt tunge og "ordentlige". Men de har nok mange som er lette og pinglete og ser veldig plastikk ut. Men ta en titt for sikkerhets skyld. Ellers kan du jo se på Arts & Crafts, butikker som selger Pilgrim-smykker, eller kanskje Efva Attling-butikken i Bogstadveien (hvis du er i Oslo).
Og aller helst: Små nisjebutikker er absolutt verdt å besøke for å få smykker som ikke alle har. Ta en tur på Grünerløkka og sjekk ut Daydreams & Pearls i Markveien, Sjarm (to butikker i Markveien), og Conzept på hjørnet Helgesensgate/Steenstrupsgate.

Dessuten har flere av gullsmedene fine henge-øredobber - jeg kjøpte noen på Thune i fjor sommer til et par hundre kroner.

Lykke til og god fornøyelse på festen!

mvh
Glamourbibliotekaren.

5 kommentarer:

Snow Queen sa...

Dersom det passer stilen din kan du gå på Søndagsmarkedet på Blå. Der er det en dame som selger øreringer laget av deler fra gamle smykker. Veldig mye fint! Siden kjolen er svart kan det være fint med litt prangende øredobber, tenker jeg. Har faktisk tenkt å gjøre akkurat det selv.

Glamourbibliotekaren sa...

Bra tips - glemte Blå!!

Anonym sa...

Er du i trondheim er Shine verd å stikke innom, riktignok er det relativt dyrt, men akkurat når det gjelder øredobber har de ofte en del fint som ikke er priset helt hisides (og enda flere fine ting som definitivt er priset helt hisides)

Anonym sa...

Jeg vil anbefale Cecilie Melli. Veldig mye fine øredobber, i tillegg til andre smykker, vesker osv.

Anonym sa...

hei,

du burde prøve Sumisura på Frogner. Du kan også få laget dine egne øredobber der.

Populære innlegg