torsdag, november 29, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Sephora


O store shoppingguru!
Trenger råd! Vil gjerne shoppe sminke fra den fabelaktige amerikanske siden sephora.com. Jeg har opprettet en amerikansk adresse så den saken skulle ha vært i boks, men nå viser det seg at man må ha amerikansk kredittkort med adresse i USA. Har du eller dine smarte lesere noe forslag til hvordan man kan få det? Jeg vet at epassporte.com gir deg et virituelt kort, men er dette nok? Jeg gir nemlig ikke opp så lett!!!

Lilo

HAHA, "shoppingguru", yeah right! :-D
Jeg blir helt stressa bare av tanken på alt slikt byråkrati man må gjennom for å handle i nettbutikker som vanligvis ikke sender varer hit... Men kanskje noen av leserne vet noe om dette? Ellers anbefaler jeg deg å oppleve Sephora i live - og aller helst den på Times Square så klart, men den på Champs-Élysées er også flott.
Lesere - sett i gang, opplys oss!

mvh Glamourbibliotekaren

4 kommentarer:

Spis, løp, les sa...

Det høres veldig masete ut. Selv holder jeg meg til Strawberrynet.com og lookfantastic.com de leverer varene. Førstnevnte har fri frakt, så da går det an å dele opp bestillingen for å slippe unna tollen. Lurer på om myndighetene har tenkt å heve grensen fra 200 kroner snart?

Anonym sa...

Har du sjekket om de godtar Paypal-konto? Da registrerer du kredittkortet ditt hos paypal.com og så tar de seg av betalingen videre. Det er også tryggere for da unngår man å gi kortnr til alle nettbutikkene man bruker.

Anonym sa...

Jeg kan anbefale nettbutikken hqhair.com. De selger mange av de samme merkene som Sephora gjør.

Glamourbibliotekaren sa...

Kamilla: Grensa har vært på 200 i tretti år, tenk det..

Populære innlegg