onsdag, november 28, 2007

Står Glamourbibliotekarens ære for fall?

Altså: Jeg er i de siste dagene blitt gjort oppmerksom på at bloggen min er med i en bloggkåring. Og ettersom jeg egentlig synes det er feigt å alarmere leserne og drive kampanje her i bloggen for å sanke stemmer, har jeg ikke gjort det så langt. Men... jeg innser at kampen sikkert blir hardere og hardere jo lenger man kommer, og dette må gjøres i DAG (onsdag) - så nå er det kanskje på tide å svelge sin stolthet, miste sin cred og rope høyt og tydelig og utvetydig:

"Altså, hvis dere liker denne bloggen er det hyggelig om dere stemmer på meg, men det er helt frivillig - jeg skal ikke tvinge noen..."

Men just in case: Her er et ADOOOORABLE bilde av Audrey som kanskje kan inspirere litt.Update: I let my vanity get the best of me. Nå er jeg litt småflau over hele greia. I det ene øyeblikket skriver jeg at jeg ikke vil ha reklame i bloggen, og i det andre prøver jeg å kuppe en stakkars uhøytidelig avstemming ved å sende alle leserne dit. 

I'm a weak, WEAK soul. Forgive me. 

34 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har selvsagt stemt, og det er viktig at man legger igjen en kommentar om hvem man har stemt på også. For det teller som en stemme.

Anonym sa...

Eg tenker som så at du både kan og bør vinne heile greia. Blåggen din er i ein klasse for seg, både når det gjeld trufast lesarkrins, estetikk, stabile produksjon av postar folk reint faktisk vil ha, for ikkje å snakke om SJUKT MANGE lesarar.

Og det er ikkje feigt å gjere lesarane sine merksam på Tordenbloggen. Verkeleg.

Glamourbibliotekaren sa...

Siri: Takk for stemme og takk for info!

Avil: Ydmyke takk!! :)

Anonym sa...

Da er min stemme gitt til favorittbloggen. (altså denne bloggen her)

Guro sa...

har selvsagt stemt på deg, og håper at resten av leserne dine gjør det samme :)

Anonym sa...

Ja, klart jeg har stemt på deg! =D

Nissemann sa...

Auda... Jeg håpte nesten at hele Tordenbloggen skulle gå deg hus forbi. Men neida, noen måtte jo sladre... :o) Flott blogg du har, det gjør meg ingenting å ryke for deg!

Heidi Fleiss sa...

Jeg trodde også at du ikke hadde fått med deg kåringen, men du får selvfølgelig en stemme fra en uglamorøs bibliotekar :)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle sammen: Tusen tusen takk!

Nissemann: En verdig konkurrent; og jeg har nettopp avlagt min stemme - på deg :)

Anonym sa...

Klart man stemmer på moteorakelet:) Det minste vi kan gjøre for deg, siden du er snill og lar oss slippe reklame på siden din. Det synes jeg er flott, spesielt siden du sikkert kunne raka inn litt gryn på den måte. Fortsett slik:)

Glamourbibliotekaren sa...

Reklamebannere og annonser vil jeg ikke ha på mine sider :)

Anonym sa...

Jeg har selvsagt også stemt! Det nevnes at du skriver mye om mote, men jeg vil heller fokusere på det som bl.a. avil nevner; estetikk, livsstil (ala begrenset forbruk, alternativ luksus), samt interessen for særlig klassisk musikk! Det passer perfekt for en klassisk, vegetar jurist:-D Heia, heia!

Anonym sa...

Jeg har herved også stemt - såklart! Stiligste bloggen jeg vet om, og som glamourgrammatiker er jeg spesielt begeistret for at du skriver så bra (det er så mange språkslurver i verden (alle som ikke kan forskjell på akutt- og gravis-aksent bør faktisk uskadeliggjøres på permanent basis)) og morsomt. Jeg smiler ofte når jeg leser bloggen din!

Anonym sa...

Jeg har også stemt på deg! Selvfølgelig! :)

Elisabeth sa...

Du trengte ikke å spøøre engang, du får min stemme over Nissemann any day.

Lykke til!

Anonym sa...

Jeg hadde også sett at du var med i kåringen, og var veldig glad for at det endelig var noen som ikke plaget leserne med en sånn masepost, men den gang ei. Alle bloggere blir så irrasjonelle når de er nominert til noe.

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk igjen, alle! Veldig hyggelig.

Anonym: Uff ja, jeg ble visst offer for min egen forfengelighet der gitt... hjelper det litt at jeg ikke kjørte valgkamp i de innledende rundene? :)

Anonym sa...

Så klart man må rekalmere for seg selv!! Spesielet når man snakker kvalitet.Det skulle bare mangle.

Har akkurat stemt på den eneste vinneren; Deg!

Micha sa...

Hei! Er ny i blogverdenen og visste ikke at d fantes sånne kåringer engang jeg....så takk for opplysningen. Må bare berømme deg for en utrolig vakker blogg, sånn estetisk sett.(Syns de fleste andre beauty blogger er så inmari rosa...) Og innholdet er en deilig mix med passelige doser av litt om mye! Snubla over deg inne på amelie78 sin blogg, og siden har jeg lest hver eneste dag.
You´ve got my vote!

Nissemann sa...

Hmmm, jeg tror jeg er i ferd med å innse at slaget er tapt. Vi får se i morgen tidlig, men jeg er redd for at det blir du som går videre. Da håper jeg i så fall at du vinner hele greia, det har du fortjent! Bloggen din er praktfull, både innholdsrik og pen. Kjekt å stikke innom, jeg blir nok ikke her så lenge. Men kanskje Nissemor fortsetter å lese bloggen din, hun var litt mer interessert enn meg...

Jeg drev heller ikke valgkamp i de to første rundene, men alle synker ned på overlevelsesnivået når de aner en mulig topplassering et sted der fremme...

Ps. Har stemt på deg nå, i pollen. Bare sånn at jeg skal kunne si at jeg stemte på vinneren.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: takk... :) men jeg har kvaler allikevel.

Simply me: Jeg visste heller ikke om slike kåringer før i forrige uke eller noe, da jeg plutselig var med! Jeg er ikke veldig aktig i bloggemiljøet..

Nissemann: takk og takk! hilsen angrende hund..

frikke sa...

Da har du fått en (eller to)stemmer fra meg også! Takk for en super side som jeg gleder meg til å lese hver dag :)

Skorpionkvinnen sa...

Det minste man kan gjøre som takk for en lekker og velskrevet blogg som din, er å stemme på deg :-)

Nå har jeg bestilt flybilletter til N.Y. i påsken, når det nærmer seg så kommer jeg sikkert til å be om noen tips...

Glamourbibliotekaren sa...

Frikke: Takk for det! :)

Skorpionkvinnen: Takk, og gratulerer med NY-billetter. Bare be om tips; det er jo et tema jeg aldri blir lei av :)

Jørn Roeim sa...

Jeg fulgte lenken, men fant ikke noe sted hvor jeg kunne stemme på bloggen din.

Glamourbibliotekaren sa...

Avstemmingen er avsluttet, men det blir nok flere sjanser. Dette er en cup, så det er snakk om runder og sånt (jeg kan ikke reglene...)

Anonym sa...

Hva skjer når noen vinner denne konkurransen? Er det en fet premie, eller er det "bare" heder og ære? Hvis det er det siste, syns jeg du heller skal suge til deg alle godordene du får fra folk i kommentarfeltene. De er vel fortjent, og kommer fra hjertet!

Jeg ga den eneste stemmen jeg har tenkt å gi siden du ba om det, men jeg blir ikke med på flere runder. Hvis du da ikke får muligheten til å dra til New York e.l. hvis du vinner :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Fruen: Jaså, gnien på stemmene? ;-)

Jeg tror nok det er heder og ære, ja. Såvidt jeg har forstått er dette en ganske uhøytidelig kåring; det finnes jo en del blogger som ikke er med også. Hvordan jeg ble med, aner jeg ikke :)

Anonym sa...

Jeg digger deg, og har stemt så det svinger! ingen av konkurrentene kan måles seg med deg - jeg har sjekket alle! takk for at du tar deg tid til å lage en så morsom blogg!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamsosionomen: Tusen takk for snille ord...

Esquil sa...

Det er ikke bare heder og ære, det vanker visstnok premie også.

imponerende stemmetall :)

Nissemann sa...

Det vanker ære, berømmelse og økte besøkstall til vinneren av Tordenbloggen. Esquil vant den i fjor. Og jeg er ganske stolt over å ha tapt for selveste Glamourbibliotekaren. Lykke til videre - jeg stemte på deg! Jeg tror du vinner hele greia!

Esquil sa...

økte besøkstall er en myte. det gikk oppover hver måned til den måneden jeg vant, så gikk det brutalt nedover, og fire måneder senere var 80% av leserne borte.

Glamourbibliotekaren sa...

Nissemann: Tusen takk, det var hyggelig sagt - jeg stemte jo på deg også, dog bare i pollen. Du får ta mitt ord på det! :)

Esquil: Hoho, 80% av leserne forsvinner pga mitt ego (hvis jeg nå engang skulle vinne) - men i det minste har jeg en flott genser å briljere med i min ensomhet! :-D

Populære innlegg