søndag, desember 09, 2007

Gavetips for unge og gamle


Designerne Arne & Carlos har kommet med bok. De hadde boksignering på Steen&Strøm i dag. Det er en fin bok hvor de beskriver eldgamle lokale teknikker i søm, spinning og strikking, og hvordan de har brukt dette i sin egen design. De presenterer noen mennesker som har vært inspirasjonskilder for dem innen nettopp disse teknikkene. Glamourgemalens grandtante er en av damene i boka. Det synes jeg er en fin måte å bevare tradisjonene på.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Denne håper jeg at ligger under juletreet i år. Har ikke kikket i den enda, men er veldig glad iArne & Carlos, så regner med at de har klart å sette sammen en spennende bok.

Anonym sa...

boka er fantastisk. men den ligger ikke under juletreet her i år, ettersom den alt ligger på nattbordet. mor klarte ikke å vente...

Anonym sa...

Legg også merke til at Husfliden har Arne&Carlos-pakkar for sal: med oppskrift og garn kan dei strikkekyndige lage sin eigen genser eller skjerf i A&C-design. Gjer det sjølv!

Anonym sa...

Jeg var på DiN på fredag, men ventet med å kjøpe boken siden jeg ville på lanseringen på lørdag. Men på lørdag ble det ikke tid :( Var på designernes julemarked på DogA på søndag, noe fint (kjøpte kort og knapper) men jevnt over litt skuffende synes jeg.

Anonym sa...

garnpakkene er knallbra! forfriskende initiativ av Husfliden-butikkene.moro med ny norsk strikkedesign, bare synd at butikken i oslo ikke er med på det samarbeidet.

Populære innlegg