fredag, desember 14, 2007

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen! I dag er det iskaldt! Her fyres det for fullt. Beethovensonater og rød te funker bra mot forkjølelsestendenser. Glamourbibliotekaren har fri i dag og skal gjøre noen ærender sammen med glamourgemalen som foreløbig sover søtt etter spillejobb i går kveld. Vi får utarbeide en plan så vi slipper det verste rushet. Å vandre rundt i sentrum en dag i desember er helt klart en risikosport, så jeg tenker vi som vanlig tar alternative ruter. Dessuten legger man jo såklart inn kakaopauser så ofte som mulig...

Aftenen skal tilbringes på Source-konsert på Cosmopolite (se luke 14), og resten av helgen skal det stelles til jul, bakes til juleselskap, og leses. Nå: Frokost og Morgenbladet i fred og ro.


Ha en fin fredag alle sammen!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Startet dagen med en lang frokost, før jeg skal ned på biblioteket en tur. Begynner ikke på jobb før halv fire, så skal kose meg og slappe av før den tid. Har enda ikke fått på meg klær, men planen er hvertfall å ha på meg kjole og brune støvletter. Jeg klarte å miste den ene øredobber i går(såklart favoritten) så vet ikke hva jeg skal ha i ørene enda.

Anonym sa...

Høres ut som en bra plan med alternative ruter. Er f.eks. Grünerløkka like mye kaos som Oslo sentrum på en fredag? Helgeplanene her i huset er også rydding, i tillegg til farmors 80-årslag.

Glamouren i dag består i pene, sorte dressbukser i tynn ull og hvit cardigan i kashmir. Har oppdaget at på Ebay får man tak i forhåpentligvis bra kashmir-plagg til en veldig rimelig penge... Håper det dukker opp myk pakke i romjula.
Må også rapportere at Mac's Paint nå kommer i Paint Pot, ikke i tube. Ganske kjekt det også, selv om jeg ser for meg at tuber er mer hygieniske enn pots.

Mari sa...

Høres ut som en deilig fredag! Skulle ønske det var meg - men som nest beste løsning sitter jeg på kontoret mitt, glammet opp i kort, mørkeblått skjørt i cordfløyel, mørkeblå høyhalser og sølvrose etter farmor. Etter jobb skal jeg spise middag med gu'barnet & familie, og så er det quizfinale i kveld. Dessverre var jeg bortreist forrige gang, og laget mitt stilte ikke. Krise 1: Vi er sjanseløse i sammendraget. Krise 2: Parfyme var et tema!!! Jeg ville ha ført oss til seier, brennsikkert!!! Åh, den ENE gangen... I dag er det vel tilbake til BNP 2003 eller andre lumsknerier.

Anonym sa...

Her i Trondheim er det mildere, men glatte fortau og snø. Ikke så glamorøs følelse i dag, til det er jeg altfor forkjølet! Skal nå snart på en workshop som varer resten av dagen, med mye spennende hjerneføde. Håper på klarere hode og stemme etterhvert, for jeg skal også holde innlegg og vi skal ha middag ute i kveld. Da blir nok det ytre mer glamorøst også! (sitter i ullgenser nå for å holde varmen, men med fine øreringer og en yndlingsparfyme selv om jeg knapt klarer å lukte den selv i dag :-)Resten av helgen går med til det som er desembergaven til slike som meg, sensurarbeid! :-)
Lykke til med julehandelen alle som kan gjøre det i dag!

Anonym sa...

ps: glemte jo at jeg skal i gjløggselskp på søndag! Slike pustepauser er deilige midt i alt sensurarbeidet! :-) Har en venninne/kollega som hvert år noen dager før jul inviterer til gløgg og ekte svenske lussekatter, og det er blitt en tradisjon både store og små barn gleder seg til :-)

Anonym sa...

Vinterglamour på kontoret i dag med tente telys i vinduskarmen og god te i koppen. Er iført grå dressbukser og tynn ullgenser i blått og svart. I ettermiddag går turen til Røros for den årlige venninneogjulestemningsturen. God mat og vin i kveld, og tur rundt i alle(begge)gatene med obligatoriske kakaostopp på hvert hjørne i morgen. Det er visst 25 minus på Røros i dag, så ullstilongs er pakket. Hurra! Bedre glamour finner du ikke i desember!

Anonym sa...

Juristen har for én gangs skyld fri, og har allerede trent, vasket og skal ta julebakstens siste fire sorter i dag (kakeglad familie..)! Glamouren lider ikke av den grunn; grå ullkjole, ullstrømper, te, Händels Messias og aviser før melet venter:) Konsert med Nidarosdomens guttekor lørdag og Messias i Vor Frue kirke søndag. Herlig!

Anonym sa...

Her på kontoret er det desverre lite glamour. Jeg er iført jeans, lilla microfleece-genser og vernesko. Og skal jeg ut av kontoret, er det selvsagt påbudt med hjelm. Det er glamourøst det tenker jeg. ;)
Og hvis jeg skulle slått til og tatt på meg rød leppestift en dag, så hadde vel gutta på golvet fått slag.
I helga skal vi forresten bake pepperkaker og lage pepperkakehus - det gleder vi oss til!

Anonym sa...

Sitter (mutters alene) på lab'en og leser. I morgen er det venninnejulebord, men det blir nok en ganske 'tørrlagt' fornøyelse for min del siden eksamen er på mandag. Hyggelig blir det uansett :D

Anonym sa...

Jeg skal også på Source-konsert. Hurra! Har aldri vært før. Gleder meg skikkelig! Jeg er så glad for alt det fine ullundertøyet som fins. Blonder både her og der! Mye høyere glamfaktor enn sportsullundertøy, om ikke annet. :)

Bokomaten.. sa...

Mmm... låter skönt med en dags ledigt för lite julshopping. Själv har jag arrat julfika på jobb med pepparkakor, St Agur, frukt och gott bröd. Mycket stämningsfullt. Skall ta det lugnt hela helgen förutom att hjälpa ett par vänner att flytta. Hade julfest planerad men den blev lite inställd så får se. Tror jag nöjer mig med glögg och sambo-mys ikväll framför hemmabiosystemet. Kanske baka lite? Har guldiga kulor i öronen och grön fin kofta för att höja julstämningen på jobb.

Nanne sa...

Begynte glamorøst nok med vide dressbukser, finstrikket høyhalser og høye støvletter i sort, kombinert med gråbeige, figursydd draktjakke og øreringer i gull. Glamfaktoren sank omvendt proporsjonalt med stressnivået - har løpt fram og tilbake i hele dag og er nå småsvett og blank i panna! Helga blir forhåpentligvis bedre, skal pakke inn gaver, drikke vin og bake krinalefser! Kanskje ikke så glamorøst, men veldig koselig og "julete"!

Jenny B sa...

Jag har varit på möten hela dagen, men om en timme börjar företagets julfest! Jag skall byta om till kjol och sätta på rött läppstift och glittriga örhängen. Jag har en massa kul kollegor, så det blir en bra kväll!

Populære innlegg